Vind HBO Nordic i 3 måneder og 2 bøger af Edward St. Aubyn

(Foto: Patrick Melrose/HBO Nordic)

Patrick Melrose er en ny miniserie i fem afsnit, der kan ses på HBO Nordic fra mandag d.14/5 og fem uger frem. Serien har Benedict Cumberbatch i hovedrollen, der spiller den plagede Patrick Melrose. Han lider af traumer fra at være blevet misbrugt af sin far da han var barn, samtidig med at han kæmper med heroinafhængighed. I serien følger vi ham fra hans barndom i Sydfrankrig til hans voksenliv i London og New York.

Serien er baseret på den anmelderroste semibiografiske bogserie af Edward St.Aubyn i fem dele. Der er lagt op til en underholdende og sindsoprivende fortælling, som giver overklassen en overhaling. Vi hos Vi Elsker Serier glæder os til at se alle fem afsnit.

Nu giver vi 3 heldige vindere mulighed for at vinde 2 bøger af ovennævnte Edward St.Aubyn og et 3 måneders abonnement til HBO Nordic. Det eneste du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål vedrørende en anden biografisk serie, der lige nu kan ses på streamingtjenesten.

Vi trækker vinderne d.28/5, og de får besked på mail.

God fornøjelse.

HBO Nordic konkurrence - Patrick Melrose

  • *Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du automatisk at modtage nyheder via Vi Elsker Seriers nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dette igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like