Walter White og Jesse Pinkman vil optræde i den sidste sæson af ‘Better Call Saul’.

Bedste serieafslutninger
Breaking Bad / Foto: AMC

Sidste sæson af ‘Better Call Saul’ får besøg af både Bryan Cranston og Aaron Paul der genoptræder som deres ikoniske roller.

Efter flere måneder, nogle vil sige års, spekulationer er det nu endelig bekræftet at Walter White (Bryan Cranston) og Jesse Pinkman (Aaron Paul) vil gøre deres indtog i Breaking Bad spin-off serien Better Call Saul.

Peter Gould, en af Better Call Saul skaberne, fortalte nyheden under PaleyFest i Los Angeles under et Better Call Saul panel. Peter Gould fortalte følgende.

“Jeg vil ikke spolere noget for publikummet, men jeg vil sige at et af de første spørgsmål vi havde da vi begyndte serien var ‘Kommer vi til at se Walt og Jesse i serien?’. I stedet for at tale udenom vil jeg bare sige at ja, det gør vi.”. Gould fortalte yderligere “Hvordan eller under hvilke omstændigheder bliver du nødt til selv at finde ud af, men det er en af de mange ting jeg tror du vil opdage i denne sæson.”

Bob Odenkirk fulgte Gould udsagn op med, “At tro det eller ej, men der var mere endnu” hvor han blev cuttet afbrudt af Gould.

Om det blot bliver en cameo, eller en mere substantiel rolle der har indvirkning på historien må tiden vise.

Første del af sjette og sidste sæson af Better Call Saul har premiere på Netflix d. 19. april 2022.

LÆS OGSÅ: Først kom bogen, så kom filmen, og nu kommer serien: Jan Guillous barske roman om sin grufulde opvækst bliver til tv-serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Moon Knight’ kryber som den første Marvel-serie over i horror-genren

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 6 gode serier du skal se i april

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like