Warner løfter lidt af sløret for ’Game of Thrones’-spin-off

Foto: Game of Thrones / HBO

Warner Media bekræfter i et nyhedsbrev, at optagelserne til spin-off-serien House of the Dragon påbegyndes i det nye år.

Ottende og sidste sæson af fantasy-serien og fanfavoritten Game of Thrones løb over skærmen i foråret 2019. Det 73. afsnit markerede enden på syv år med sex, drama, intriger, vold og drager en masse, men allerede nogle måneder senere kunne HBO bekræfte, at en spin-off var på vej.

Forleden kunne HBO’s ejere i Warner Media Group endeligt meddele, at spin-off-serien, der kommer til at hedde House of the Dragon starter optagelser i det nye år. Det skete i en henslængt bemærkning i CEO Jason Kilars nyhedsbrev.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i december

Samtidig frigav Warner Media to billeder af det nye dragedesign, der viser de mytiske skabningers ydre. For som seriens titel mere end antyder, så kommer de store drager til at spille en markant rolle i den nye serie. Se billederne nederst på siden her.

’House of the Dragon’ foregår 300 år før ’Game of Thrones’

Handlingen i House of the Dragon kommer til at foregå lang tid før Jon Snow, Cersei og alle de andre velkendte karakterers brutale magtkampe udspiller sig. Serien fortæller nemlig huset Targaryans historie, der har de ildspyende, skællede masseødelæggelsesvåben i familiens arsenal.

Det betyder selvfølgelig også, at man ikke skal forvente at se nogle gengangere på rollelisten. Derimod består holdet bag serien til at være erfarne kræfter, da bl.a. Miguel Sapochnik, der var manden bag flere afsnit af den originale serie, vil sidde i instruktørstolen igen. Fantasy-mastermindet George R.R. Martin vil også være hovedforfatter bag House of the Dragon.

LÆS OGSÅ: De værste serier i 2020: Zombie-sh*tshow og den helende effekt af kvinders seksualitet

Det vides endnu ikke præcis, hvornår hungrende fans af Game of Thrones kan forvente at høre de skingre, dødsvarslende og øredøvende skrig fra foroven igen, men HBO har tidligere meldt ud at serien kommer i 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like