Westworld får en tredje sæson!

(Foto: Westworld/HBO)

Spillet fortsætter lidt længere endnu, for Westworld er heldigvis blevet fornyet med en tredje sæson kun to episoder inde i den længe ventede sæson 2 på HBO Nordic.

(Foto: Westworld/HBO)

Skaberne Jonathan Nolan og Lisa Joy har tidligere også understreget at der er en massiv verden at udforske, og mange flere gåder endnu. Derfor er vi glade for at vi kan fortsætte med at følge med i endnu en sæson.

Seertallene for Westworld er også rigtig gode, og når endda op på siden af kæmpehittet Game of Thrones med omkring 13,2 millioner seere over alle platforme. Og nu, hvor Game of Thrones står over for sin sidste sæson er det godt at have en værdig arvtager stående i kulissen. Som ikke er et forsøg på at være ”den nye Game of Thrones”, men er helt sit eget.

Det er endnu ikke blevet offentliggjort hvornår tredje ombæring af Westworld får premiere. I mellemtiden kan du læse vores anmeldelse af sæson 2 her.

Er du ikke blevet medlem af vores serieklub endnu?
Støt Vi Elsker Serier med et medlemskab idag og få vores signaturplakat til en værdi af 199 kr.med i købet. Læs mere her.

Læs også: Anmeldelse af Westworld sæson 2

Læs også: Anmeldelse af Westworld sæson 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like