X-Files holder den stadig?

Jeg havde ligesom med nyheden om Twin Peaks revival også svært optur over at høre, at X-Files vendte tilbage til skærmen og endda med stort set identisk cast.

Selvom der siden Scully & Mulder forlod os sidst er gået britisk krimidrama og Californisk playboy/forfatter i den for vores to hovedpersoner, er det stadig ikke svært, at tage begge seriøst i rollerne, som både FBI agent og fanatiske rumvæsen-entusiaster, hvor især Fox Mulder (David Duchovny) fortsætter præcist hvor han slap, med Dana Scully (Gillian Anderson) i den sædvanligt mere skeptiske rolle.

Samspillet mellem de to fungerer stadig optimalt og især afsnit 1 var efter min mening af langt højere kvalitet end ja faktisk begge de to sidste sæsoner der tabte mig lidt.

Der bliver kørt godt på med konspirationsteorierne og der er gensyn med et par velkendte og suspekte skikkelser, hvor især den mystiske “Cancer man” har været et glædeligt gensyn.

Jeg er personlig fan af hele Mulders historie med hans søsters forsvinden og her kan jeg heldigvis sige, at der er godt i vente.

Jeg vil gemme anmeldelsen af hele denne nye sæson til alle episoderne har været sendt men hidtil vil jeg sige det lover ganske ok. Der har dog været et par tunge afsnit, at komme igennem men langt størstedelen af hvad jeg har set indtil videre har været godkendt.

Serien kan ses på Viaplay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like