10 grunde til at sex og serier er et perfekt match!

Vi elsker serier og vi elsker bestemt også sex, derfor er det meget naturligt at vi har set os nødsaget til at lave denne liste, hvor vi har kigget lidt på vore egne tanker og filosoferet lidt over hvor godt disse to ”hobbyer” hænger sammen. Derfor har vi på vores lille redaktion været kreative, hvilket der er kommet denne liste over 10 grunde til at serier og sex er et perfekt match ud af.

  1. Det er belejligt

Biografen har altid været et oplagt mødested på en date og til den månedlige ”plej dit parforhold” tur med kæresten. Der er bare den udfordring ved at sidde i biografen omgivet af mange mennesker, at medmindre man har seksuelle præferencer af ekshibitionistisk karakter, så kan det være ret svært at følge den til dørs hvis trangen til hinandens varme kroppe melder sig.

Jeg vil ikke sige noget dårligt om at gå i biografen og jeg vil heller ikke fornægte, at hvis man er tilpas glad for hinanden, så er der god basis for at man tager første bus hjem, eller finder vej til nærmeste hotel og henkaster sig til de dyriske drifter.

Der er dog en meget stor fordel ved at ligge sammen i sengen eller sofaen og se en god serie, da der herved vil være kort fra tanke til handling og man kan med fordel allerede starte forspillet til en af scenerne fra f.eks. Game of Thrones der emmer af rå seksuel energi 🙂

gameofthrones_dt_drogo

  1. Man kommer tættere på hinanden

Jeg vil lade par-terapeuter og psykologer om at kloge sig på hvad der er sundest, for at holde gnisten i live og sikre det ideele parforhold, men jeg taler af erfaring når jeg siger at det at blive hooked på en serie sammen, er noget der styrker forbindelsen til hinanden og dermed også med garanti giver større sandsynlighed for hyppigt at dyrke fræk lagen-gymnastik.

Det handler i min verden meget om at man får noget at tale om som er et udtryk for en fælles interesse og dermed kommer hverdagens trivialiteter på afstand. For meget hverdag og leverpostej er derimod en dræber i et hvert parforhold, det vil jeg gerne postulere på de fleste pars vegne.

  1. Man forbrænder kalorier

At få pulsen op mens man har sex er noget der vil give plusser i bogen hos din irriterende fitness-coach. Hvis man ligesom jeg har en hang til junkfood, slik og cola som går hånd i hånd med det at hygge med gode serier, så er det sgu meget rart at smide lidt af alle de ligegyldige kalorier man har taget på, samtidigt med at man holder parforholdsformen ved lige.

  1. Der er god inspiration i mange serier

Hvis man kigger på de nyeste serier, så er der efter min mening ingen tvivl om at sex er vigtigt og fylder en stor rolle i serierne, dette er naturligvis noget der automatisk gør at der er mange attraktive mænd og kvinder med, som sikkert er noget der er med til at samle en god sex-appetit op i parforholdet. Man skal nok ikke fortælle kæresten at man fantaserer om Jon Snow, Samantha fra Sex and the City, Don Draper eller Claire Underwood under selve akten, men man må jo godt lade sig inspirere 🙂

game-of-thrones-jon-snow-ygritte-mountain-kiss

  1. Det er en god icebreaker med en ny partner

Lidt tilbage til det vi var inde på i første punkt. Det er meget populært at gå i biografen på en første date, (har ikke været single i mange år, så ret mig hvis jeg tager fejl?) men det tager som regel noget tid før man virkelig lærer sin nye partner at kende. Her er serier fantastisk, der er masser at tale om hvis man kan se serier sammen og endnu bedre, hvis man kan li’ de samme serier, så kan man holde fast i det og bygge videre på det fremadrettet, således at det bliver en god parforholds-rutine.

Kan man ikke li` de samme serier, så går parforholdet i stykker og så skal man bare gå fra hinanden snarest muligt! Spøg til side – så finder man en par-terapeut eller går mere på vielskerserier.dk og søger trøst.

  1. De rigtige serie-vaner forbedrer dit kærligheds– og sexliv

Jo jo det passer skam ifølge Netflix og det kan du rent faktisk læse mere om her

netflix-lovesurvey_samlet

  1. Det er sexet at tale om serier og du bliver vurderet på baggrund af sin serie-smag

I førnævnte undersøgelse kan man rent faktisk læse mere om dette fænomen, hvor ens partner decideret vurderer dig på baggrund af hvilke typer serier du godt kan li’. Jeg ved ikke om jeg decideret ville fravælge en potentiel kæreste på baggrund af at hun ser for meget Horton Sagaen, det skulle lige være fordi at hun så med garanti heller ikke har noget job grundet seriens sendetid, omkring kl 11.00, hver dag og derfor med større sandsynlighed ville bruge alle mine penge.

Jeg synes helt klart at hvilke serier ens partner ser er med til at fortælle en hel del om hvilken type hun/han er og dermed kan man pejle sig ind på om det er en type der er gang i , er for laidback eller en type der elsker mysterier og spænding. Hvis man ikke ud fra dette kan lave en 100% personlighedsanalyse i bedste FBI stil, så har man da i det mindste givet det et forsøg på at opklare mysteriet om at forstå det modsatte køn blot en anelse. Halleluja!

  1. Man lærer sin partner bedre at kende af serier

Her bevæger jeg mig igen lidt ud på shaky ground, men jeg er af den overbevisning at man ved at se serier sammen kan lære endnu mere om sin partner som f.eks. bliver han/hun let opfarende og utilregnelig og hvad betyder det for vores sexliv ? Er han/hun let at skræmme? – Hmm så gemmer jeg lige lædermasken, pisken og korset væk lidt endnu. Har hun let til grin? Så overlever vi parforholdet også hvis en af os slipper en vind mens vi har sex.

  1. Man kan lave et fast ritual ud af det

TV2 og DR er begge gode til at lave så gode serier at hele Danmark sidder klinet til skærmen søndag efter søndag for at følge med i Forbrydelsen, Broen, Natportieren etc… Tænk hvis man blev gode til at gøre det til et ritual at putte børnene og slutte aftenen af med serier og sex hver søndag også ? Er man ung og uden børn behøver det selvfølgelig ikke kun være om søndagen!

night-manager-tom-hiddleston

  1. Man kan lave rollespil ud fra serie-karakterer

Denne er til de hardcore der er klar til at tage sexlivet skridtet videre og kan smide den værste blufærdighed og jalousi og give helt slip.

Forestil dig kæresten klædt ud som Gemma fra Sons of Anarchy, Audrey fra Twin Peaks eller Daernerys Targaryen fra Game of Thrones, ja ikke helt skidt men jeg ved faktisk ikke om jeg er helt klar til at min egen kæreste beder mig lege Don Draper, Jax fra Sons of Anarchy eller Hank Moody fra Californication, så skal vi ikke bare lade den hænge her ?….

hank_moody_profile

Har du flere grunde til at sex og serier hænger godt sammen ?

Læs også: Netflix undersøgelse – De rigtige serievaner forbedrer dit sexliv

Læs også : Kvinder vi ikke glemmer fra serier i 90’erne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like