Er dine serievalg ligeså alsidige som dit klædeskab?

Laura Dern in a still from Twin Peaks. Photo: Suzanne Tenner/SHOWTIME

Når jeg en gang i mellem gør status over mit liv, finder jeg faktisk ud af at det er ret alsidigt. I hvert fald, når det kommer til mine valg af serier. Spørgsmålet er om det samme gør sig gældende i mit klædeskab.

Det er ingen hemmelighed at vi her på VI ELSKER SERIER bruger mange timer på at se alt muligt forskelligt. Men det er ikke altid, at det kommer til udtryk i vores tøjvalg. Men én ting er sikkert: stil og serier hænger sammen. Og hvorfor ikke lade sig inspirere af sine seriehelte og -heltinder nu, hvor alle julefrokosterne er lige om hjørnet? Heldigvis har det online mode-univers, ASOS.com, et kæmpe udvalg, og hver gang jeg ser en særligt inspirerende serie vokser min ønskeliste på sitet.


(Foto: Stranger Things 2/Netflix)

Jeg lader mig helt sikkert inspirere af 80ernes farverige trends, når jeg ser ’Stranger Things’, hvor der er styr på alle popkulturelle referencer. Farver, store øreringe og måske en t-shirt med logo, som dem Dustin har på. Jeg nød også at se alle karakterernes festtøj til The Snow Ball, hvor farveskemaet var lidt mere afdæmpet.


(Foto: The Deuce/HBO Nordic)

Når ’Mindhunter’ og ’The Deuce’ er på programmet kan jeg ikke dy mig for, at grave ekstra dybt i klædeskabet efter velour, pailletter og nogle højhælede støvler. Og det er ikke kun kvinderne, der er skarpt klædt på. Mændene har styr på de skarpe suits og flotte læderjakker. Jeg har under alle omstændigheder sat et jumpsuit og ”noget-i-velour” på min indkøbsliste efter at have nydt de to serier.


(Foto: Twin Peaks The Return/HBO Nordic)

Skal det være mere mørkt og dystert bliver ’Twin Peaks ”The Return”’ sat på. Agent Dale Coopers jakkesæt er efterhånden ikonisk, men flere af karaktererne har en unik stil, der er værd at holde øje med. Særligt Coopers assistent, Diane, har misundelsesværdigt flot tøj på. Jeg lagde især mærke til en smuk kjole med broderier, hvor man sagtens kan finde noget lignende. Og den er oplagt til alle de kommende julefrokoster.

Det store udvalg til både mænd og kvinder på ASOS.com sikrer, at der altid er mulighed for at finde lige præcis den stil, som er inspireret af din yndlingsserier.

Der er et kæmpe udvalgt af modetøj til både mænd og kvinder på stil-sitet, ASOS.com, der garanterer muligheden for at finde det perfekte outfit inspireret af din yndlingsserie. De har alle de 80er kjoler du drømmer om, samt både pailletter og flotte flæser. Til nytårsaften kan du finde smukke jumpsuits og velour jakkesæt, og hvis du har mod på det er der også gennemsigtige toppe og mini-skørter.

Hvis du er studerende tilbyder ASOS 10% rabat hele året rundt indtil du er færdig. Få din personlige rabatkode nu på asos.com/students.Yderligere tilbyder de også gratis levering og returnering, og hvem elsker ikke det?

Mit klædeskab er måske ikke lige så alsidigt som de mange forskellige serier jeg ser, men jeg ved at det hurtigt kan ændre sig med et par kliks på ASOS.com.

Indlægget er præsenteret i samarbejde med ASOS.com

Læs også: Stranger Things: Hvilken slags ven er du?

Læs også: Anmeldelse af Twin Peaks The Return

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like