HBO Nordic giver dig 3 gode grunde til ikke at hade mandagen

Mandag er jo som regelt den dag på ugen, hvor minutterne nærmest kun kan gå for langsomt. Selvom vi nu officielt kan sige, at det er sommertid, så er der sgu ret koldt og gråt ude i virkeligheden og især om mandagen. Det hjælper dog gevaldigt på humøret, når man ved, hvilke fede serier der idag har premiere på HBO Nordic.

1.Billions

(Foto: Billions/HBO Nordic)

Jeg er selv i fuld gang med Billions, og glæder mig til at tage hul på den tredje sæson, der med garanti nok skal blive en underholdende affære. Det er en serie, der vil tiltale alle seriefans der har hang til intriger, drama og rappe replikker. Bobby Axelrod (Damien Lewis) og Chuck Roades (Paul Giamatti) fortsætter magtkampen, og lur mig om ikke metoderne er blevet endnu mindre stuerene i den tredje sæson. Du kan se traileren her.

Du kan se det første afsnit af sæson 3 lige nu på HBO Nordic. og der er nyt afsnit hver mandag.

2.Sillicon Valley

(Foto: Sillicon Valley/HBO Nordic)

Sillicon Valley er også en af de mere populære serier på streamingtjenesten HBO Nordic. Selvom jeg selv har det første afsnit til gode, så ved jeg at der er mange af dem der følger Vi Elsker Serier, der er helt vilde med serien. Flere af mine medskribenter deler også denne begejstring, og jeg har lovet mig selv, at den ryger direkte ind på min “to see” liste i snarlig fremtid. Du kan se traileren her.

Du kan se det første afsnit af sæson 5 lige nu på HBO Nordic. og der er nyt afsnit hver mandag.

3.Trust

(Foto: Trust/HBO Nordic)

Trust er en ny serie, der er instrueret af Danny Boyle, (Slumdog Millionaire, Trainspotting, The Beach) hvilket allerede bør være grund nok til at tjekke den ud.  Den handler om den rige og magtfulde amerikanske Getty-familie, der har været omgivet af diverse kontroversielle hændelser såsom kidnapninger af den italienske mafia og interne magtkampe for blot at nævne et par af dem. Du kan se traileren her.

Du kan se det første afsnit af sæson 1 lige nu på HBO Nordic. og der er nyt afsnit hver mandag.

Vi ønsker jer allesammen en glædelig og mindre grå mandag med dette udvalg!

Læs også: Det skal du se på HBO Nordic i marts

Læs også: De bedste krimiserier på HBO Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like