Kom med til Twin Peaks-arrangement i Aalborg 7. maj!

“IT IS HAPPENING AGAIN!”

De fleste vil mene, at Aalborg er en rimelig normal by, men… d. 7. maj er tingene “not what they seem” i det nordjyske.

For at følge op på succesen fra København sidste år, inviterer Vi Elsker Serier – i samarbejde med, hvad vi tillader os at kalde en af Danmarks største Twin Peaks-specialister Andreas Halskov – nemlig alle vores faste brugere til årets Twin Peaks-arrangement, så vi kan nørde videre omkring The Return og seriens univers generel (Der vil kunne forekomme spoilere for både det gamle og nye Twin Peaks til arrangementet, så vi opfordrer kærligst til at man er afklaret med dette, og at man har set hele serien, for at få fuldt udbytte af aftenen):

Et gensyn med Twin Peaks – “Mysteriet lever stadig” – 7. maj 2018 kl. 18.30-21.30 – Huset i Hasserisgade, Aalborg

Der er begrænsede antal pladser – så vi opfordrer til, at du tilmelder dig allerede nu!

Tilmeld dig her

(Foto: Succes-arrangementet i København)

Du kan glæde dig til oplæg fra Vi Elsker Serier-redaktionen, foredrag af Andreas Halskov, Q&A om serien og masser af mulighed for fællesskab og hygge omkring vores passion for Twin Peaks – det er et must for de hardcore fans!

Medlemmerne af Vi Elsker Seriers Serieklub bliver naturligvis inviteret til dette arrangement først, så hvis du vil være sikker på at komme med, anbefaler vi, at du melder dig ind via nedenstående link. Men hvis du gør det nu, har vi til gengæld sørget for, at du får mere end du betaler for.

Vi byder nemlig denne aften alle Serieklub-medlemmer på en gratis drik fra Espresso House, et stykke tærte, en øl eller vand og en plakat fra vores shop (som vist nedenfor) til en samlet værdi af 250 kr. (medlemskabet koster kun 180 kr.). Du vil herefter desuden nyde godt af serieklubbens andre fordele og rabatter, som du kan læse om her.

Opret medlemsskab

Vi håber naturligvis, at du vil tage imod dette tilbud og oprette et medlemskab, hvilket vil give os større muligheder for at holde endnu flere fede arrangementer omkring de bedste serier og blive ved med at levere gratis indhold af højeste kvalitet til dig på alle vores platforme.

Vi Elsker Serier-redaktionen glæder sig til at se både medlemmer og andre serie-entusiaster d. 7. maj!

Tilmeld dig her

Her er en lille stemningsvideo, hvor vi selv har fortolket Twin Peaks-universet:

Læs også: It is happening again… Denne gang i Aalborg

Læs også: Tak for et fantastisk Twin Peaks-event!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like