Matthew McConaughey er klar på mere True Detective

True Detective

Og det er vi så sandelig også. Hvis dette ikke blot var en nyhed, der er blevet til, ud af et statement der blev givet af skuespilleren selv, under et interview i det populære ”The Rich Eisen Show”, så ville jeg allerede nu, begynde at skrue forventningerne helt op.

Som I kan høre I nedenstående interview, med den populære skuespiller, så antyder han kraftigt at han sagtens kunne se sig selv lave en sæson mere af True Detective.

Det er blevet så moderne med oversættelser af mere eller mindre god kvalitet på diverse søgemaskiner og websites, så det tror jeg bare jeg undlader og bringer her ordret hvad Matthew McConaughey har udtalt:

“The ball’s not advanced at all. I’ve talked to the creator Nic Pizzolatto who’s taking a little break from it.” McConaughey explained. “But again, if that thing was written well and it came up again, I wouldn’t hesitate for a second.” Adding, “I’m open to it for sure.”

Hvis en sæson 3 skulle blive et tema, ville jeg være stor tilhænger af at man bragte Marty Hart og Rustin Cohle makkerparret sammen igen, da sæson 2 altså bare ikke fungerede lige så godt med Colin Farrell og Vince Vaughn. Det har efterladt os med lidt af et tomrum, og en nervøsitet for om serien kan genskabe sin magi.

Hvis det var tilfældet, at man valgte at bygge en ny historie omkring de umage og komplekse partnere med alle deres dæmoner, så ville Nic Pizzolatto, der er manuskriptforfatter på begge sæsoner, stå overfor en gylden mulighed for at genvinde hardcore fansenes gunst. Der ville dog nok også, være en del ærefrygt forbundet med opgaven, da True Detective sæson 1 er blevet kaldt en af verdens bedste enkeltstående sæsoner.

Læs også: True Detective anmeldelse af sæson 1 og 2

Læs også: True Detective podcast hør den her

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like