Mega uhyggelige serier for børn!

halloween

– Så I er klar til Halloween!

Dagen hvor børnene må stemme dørklokker med den truende remse ”trick or treat” iført hockeymasker og økser. Dagen, hvor vi fejrer uhyggen af grunde vi ikke helt forstår. Dagen hvor du ikke er en freak, selvom du som voksen også klæder dig ud! Ja, endelig er den amerikanske helligdag Halloween efter utrættelig markedsføring blevet en dansk tradition!

For at varme godt op til denne uhyggens dag sammen med dine børn, har jeg her 5 serier fra Netflix, som er mega uhyggelige, sjove eller bare mærkelige – men alle sammen for hele familien og lige i ånden af Halloween!

spoegelset_laban

1. Spøgelset Laban

På et stort slot bor en kongefamilie sammen med spøgelset Laban og hele hans spøgelsesfamilie. Laban er et vaskeægte lagen-spøgelse, og sammen med ham oplever vi en masse sjove, underlige spøgelsesagtige ting på det gamle slot. Udover at serien henvender sig til de helt små børn og viser alt det forunderlige ved spøgelser, så kunne temaet til serien være temaet til hele Halloween. Det er SÅ fedt!

figaro_pho

2. Figaro Pho

Figaro Pho er en lille bange dreng, der bor alene med sin robothund i sit store surrealistiske Salvador Dali-inspirerede hus. Hvert afsnit handler om hvilken ny fobi, han tillægger sig, og det er virkelig sjov uhygge! Vidste du f.eks. at der findes en fobi overfor familiemedlemmer? Der bliver ikke sagt en eneste sætning, men kun gestikuleret, lavet grimasser og lyde, men mere behøves heller ikke. Musikken spiller også her en stor rolle, og så er den desuden utrolig flot animeret. Er du sart, skal du lige have en heads-up! Der sker virkelig mange ulækre ting i serien dine børn vil elske, men som godt kan tage glæden væk fra din karamel fudge!

mumitroldene

3. Mumitroldene

Der er bare noget uhyggeligt over Mumi-universet. Udover store øjne og store muler har Mumitroldende ingen ansigter. De er faceless freaks, og så render de rundt med den lille uhyggelige My med de dystre øjne. Den version der er på Netflix er stop-motion-versionen, og det gør det hele bare endnu mere uhyggeligt!

shrek

4. Dreamworks Spøgelseshistorier

Shrek og Monsters vs. Aliens bliver i disse fire historier fortolket på den uhyggelige måde, og det er virkelig kræs for de børn, der kender karaktererne i forvejen. Især er den allersidste historie helt fantastisk her til Halloween.

goosebumps

5. Goosebumps

Denne serie er den eneste, der ikke er animeret, men med rigtige mennesker og er også den eneste her for de lidt større børn. Den er vildt uhyggelig, hvis du er imellem 7 og 10 år gammel, men der er bestemt også nogle scener, der kan skræmme de voksne. Historierne er virkelig sjove, men er også så eftertænksomme, at de bestemt er hver at samtale om efterfølgende.

Læs også: Sådan underholder du dit barn med gode serier i ferien!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like