Preview Marseille

D. 5 Maj havde serien Marseille premiere på Netflix over hele verden. Marseille er den første franske egenproducerede serie fra Netflix.

Serien er produceret af Pascal Breton og bliver kaldt en lillesøster til House of Cards og lighederne er da også til at få øje på. Man følger Robert Taro (Gerard Depardieu) Som er en afgående borgmester i den franske havneby Marseille og hans arvtager Lucas Barrès (Benoit Magimel)  Som ender med at snigløbe ham og bliver hans største konkurrent.

Handlingen er ligesom i House of Cards centreret omkring korruption, magt, sex og skandaler og specielt karakteren Lucas Barrès med en hang til at knalde med sine egne spindoktorer og andre tilgængelige kvinder, tyder på at have mere levemand end politiker i sig.

IMDB har i skrivende stund givet serien scoren 7,1 baseret på 979 anmeldelser hvilket er lidt over middel se mere her –  http://www.imdb.com/title/tt4003966/.

Vi vil se frem til at se hele sæson 1 til ende for at kunne lave en anmeldelse af serien. Sæson 1 består af 8 afsnit af ca 40 minutters varighed og kan som sagt ses på Netflix. Se traileren her:

https://www.youtube.com/watch?v=8WvqgV7-kSc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like