Yiiiihhaaa vi får mere mord og hor i Westworld!

Westworld / HBO Nordic

Serien Westworld som havde premiere i efteråret  på HBO Nordic, vender tilbage med endnu en sæson. Dette er bekræftet af Streaming gigantens egen programchef Casey Bloys.

Med næsten 12 millioner seere på HBO verden over, er idéen om at lave en sæson 2 nok heller ikke skudt helt ved siden af.

Westworld har med de imponerende tal rent faktisk overhalet Game of Thrones, der ikke nåede helt derop på den første sæson.

westworld
Foto: HBO // Westworld 

Jeg har set alle syv afsnit og blev betaget af universet allerede fra det første. Der bliver myrdet, horet og udlevet mørke fantasier til den helt store guldmedalje i Westworld. Skulle jeg definerer yderligere, hvad denne underholdningspark er, kan det vel bedst beskrives som en slags fremtidens slaraffenland for rigmænd med potensproblemer og John Wayne i blodet.

Hashtagget #whatdoor er blevet brugt flittigt på de sociale medier efter afsnit 7, som bestemt efterlader os med en idé om, at serien sagtens kunne fortsætte.

I serien medvirker danske Sidse Babett Knudsen, som spiller Theresa Cullen, der er direktør i den konstruerede og kunstige underholdningspark. Hendes primære opgave er at sikre, at de mange robotter (eller androids) fungerer optimalt, og at de kan skabe de bedste rammer for besøgende.

Sidse Babett Knudsen
Foto: HBO // Westworld – Sidse Babett Knudsen

Et af de helt store spørgsmål som mange hardcore fans sikkert vil sidde med, er hvorvidt robotterne vil gøre oprør?

Læs også: Stream Westworlds super cool pianola covers

Læs også: Værd at vide om reglerne i Westworld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like