5 serier du bør se på C More

Herhjemme er jeg stor fan af C More, som jeg synes er en undervurderet spiller på streamingmarkedet, hvad angår serier.

De seneste år har serier som Mr. Mercedes, Maigret og The Little Drummer Girl tryllebundet seere, og C More bliver ved med at hive spændende serier hjem til tjenesten. Her kommer fem serier, du bør se på C More.

BH90210

Det er 19 år siden at Beverly Hills 90210 sluttede! 19 år! Jeg føler mig pludselig uendeligt gammelt. Var det ikke i går, at jeg tændte for serien på mit teenageværelse i en lille forstad til København?

LÆS OGSÅ: Nye serier på C More, Viaplay, TV 2 og Paramount+ i juni

Jeg var én af dem, der virkelig heppede på BH90210, da rygterne om serien begyndte at svirre. Og jeg var vild med, at skuespillerne kom tilbage, men i en noget anden setting. Den er mærkelig og speciel, men jeg var vild med den.

Jennie Garth, Ian Ziering, Tori Spelling, Jason Priestley, Shannen Doherty, Brian Austin Green and Gabrielle Carteris. BH90210 ©2019 Fox Media LLC Cr: Brian Bowen Smith/FOX

Jeg ville blot have ønsket, at der havde været et par afsnit mere, så seriens reboot havde fået en lige så strålende udgang som begyndelse.

Til dig, der savner klassikerne og længes tilbage efter din teenagetid.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af BH90210

Sweetbitter

Sweetbitter kan betegnes som en kulinarisk Sex and The City.

I en let og vittig tone følger vi den 22-årige Tess (Ella Purnell), der drager til New York. Hun har ingen brugbar erhvervserfaring og ingen idé om, hvad hun vil med sit liv. Alligevel får hun charmeret sig til en prøveperiode på et job hos en af New Yorks fineste restauranter, og snart bliver hun en del af et ekstravagant, men også hårdt og overfladisk miljø.

(Foto: Sweetbitter/Plan B Entertainment)

Til dig, der er fan af film som Coyote Ugly og foretrækker lette, korte afsnit med gribende historier i.

Mystery Road

Årets tv-serie i Australien 2018 var Mystery Road.

Foto: Jada Alberts (som Fran), Aaron Pedersen (som Jay), Mystery Road 2/David Dare Parker/C More

Serien følger to politifolk, Jay Swan og Emma James, der får en yderst kompliceret sag, da to teenagere forsvinder i vildmarken. En nærliggende landsby viser sig at gemme på mange hemmeligheder, der måske kan opklare, hvad der er sket med teenagerne.

Til dig der elsker et godt krimilplot med plads til karaktererne. Mystery Road er Australiens svar på True Detective.

Devils

Devils handler om den skjulte handelskrig mellem USA og Europa og dynamikkerne omkring den europæiske gældskrise.

Foto: Devils/C More

Den er sat i en verden, som de færreste rigtig forstår, og serien gør det da heller ikke nemmere. Til gengæld rammer Devils plet med sin sofistikerede kritik af finansverden og sit karaktergalleri. Danske Lars Mikkelsen, der kan opleves som finansiel frihedskæmper, har selskab af Patrick Dempsey og Alessandro Borghi, som spiller hovedrollerne i serien.

Til dig, der elsker en effektiv thriller-serie, ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

Mr. Mercedes

Findes der snart en Stephen King-roman, der ikke er udødeliggjort på det levende lærred?

C More ligger inde med Mr. Mercedes, der er baseret på Stephen Kings trilogi om den pensionerede efterforskere Bill Hodges. Bills sidste sag var massemorderen ”Mr. Mercedes” som kørte en stor, tung Mercedes ind i en gruppe mennesker, der stod i kø foran en jobmesse.

(Foto: Mr. Mercedes/Sonar Entertainment)

Morderen blev aldrig fanget, men nu – flere år senere – skiver han direkte til Bill for at tilbyde ham en chance mere – en chance for at opklare mordet og finde gerningsmanden.

Til dig, der er Stephen King-fan – og til dig, der elsker en krimiserie med et twist samt det psykologiske spil, der foregår i forbryderens hoved.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Mr. Mercedes

Tags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *