Serier | Nyheder

Den nye danske serie 'NamaStay' med Paprika Steen og Lars Brygmann får premieredato på DR

Af
Signe Bjørg Granberg
26. april 2024
NamaStay serie
Søskendeparret Paprika og Nikolaj Steen på optagelserne til den nye DR-serie 'NamaStay'. / Foto: Ricco Wichmann

Del artikel

Det luksuriøse campingfænomen "glamping" bliver taget under kærlig behandling i den nye dramedy 'NamaStay', der snart får premiere på DR.

Den nye komedieserie, NamaStay, er skabt af Nikolaj Steen (der også instruerer) og manuskriptforfatterne, Stine Rosenfeldt og Jesper Juhl.

Serien tager det luksuriøse campingfænomen "glamping" under kærlig behandling og følger ægteparret, Charlotte og Andreas Schultz Andersen (Paprika Steen og Lars Brygmann), som, ifølge seriens Instagram-konto, åbner et fantastisk glamping-resort.

Præcis, hvordan det kommer til at udfolde sig, vides ikke endnu, men med tanke på det stærke hold både foran og bag kameraet er vores forventninger skruet helt i vejret.

Foruden Paprika Steen og Lars Brygmann medvirker bl.a. Peter Gantzler, Johannes Nymark, Lærke Winther og Amalie Lindegård.

Det er produktionsselskabet Pineapple Entertainment ved Ricco Wichmann, der står bag, og Charlotte Sne Hoen der producerer.

NamaStay får premiere 14. juni på DR og DRTV.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder