A Discovery of Witches kommer på HBO Nordic i september

Foto: A Discovery of Witches/Bad Wolf
(Foto: A Discovery of Witches/Bad Wolf)

Er du til vampyrer, hekse og overnaturlige mysterier?

Så glæd dig til den 15. september! Her har HBO Nordic nemlig premiere på serien A Discovery of Witches, som er baseret på bøgerne i All Souls-trilogien (”Heksenat”, ”Nattens Skygge” og ”Livets Bog”) af Deborah Harkness. De handler om historikeren Diana Bishop, som gemmer på en hemmelighed: Hun er i virkeligheden en heks, men hun ønsker ikke at dyrke magi og fornægter sine medfødte evner.

Men da hun en aften arbejder sent på universitetsbiblioteket i Oxford, opdager hun et gammelt manuskript, der rummer mystiske hemmeligheder om hekse, vampyrer og magiens hemmeligheder. Hendes opdagelse hvirvler hende ind i en sand tornado af magiske væsner og begivenheder, og da hun møder vampyren og genetikeren Matthew Clairmont skal det vise sig at få vidtrækkende konsekvenser.

(Foto: A Discovery of Witches/Bad Wolf)

A Discovery of Witches er en fantasy-serie for voksne. Og for alle os, der elskede bøgerne, er den længe ventet. Hovedrollerne som Diana Bishop og Matthew Clairmont spilles af Teresa Palmer og Matthew Goode, og det virker umiddelbart som et par gode valg. Traileren (som jeg linker til herunder) ser rigtig flot ud, og det virker til, at serien fanger stemningen fra bøgerne. Har du ikke læst bøgerne? Så giv serien en chance alligevel – især hvis du er til mystik, spænding og fantasy.

Se traileren for A Discovery of Witches her:

Læs også: Se den første trailer til Heksene fra Warren Manor-reboot

Læs også: Watchmen bliver tv-serie!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like