Aktuelle serier på C More i december

(Foto: Dirigenten/C More)
(Foto: Beck/C More)

Med decembers komme er vi nu, ikke bare i praksis men også officielt, gået ind i vintermånederne. For mig er vinter lig med krimi, og der findes i mine øjne ingen bedre streamingtjeneste for krimifans end C More. I bagkataloget findes stærke nordic noirs som klassikeren Beck, og den – som jeg ser det – lige så sublime Modus, mens vi i år desuden er blevet forkælet med så gode takes på krimigenren som Sthlm Rekviem og Mr. Mercedes. Og selvom december måned på C More endnu en gang byder på en mængde filmpremierer (et særligt shout out skal lyde til Three Bilboards Outside Ebbing, Missouri), så skal du ikke tro, at der ikke sker noget på seriefronten. For der er særligt to virkelig fede serier i vente. Men først…. en julekalender:

(Foto: Helt fint/C More)

Helt fint

Premiere 1. december

Helt fint er C Mores julekalendersatsning i år. Der er hele 25 afsnit, da sidste episode omhandler nytårsaften, og hele serien bliver tilgængelig samtidig. Du kan derfor selv vælge, om du vil binge alle episoder på én gang, eller om du har selvdisciplin nok til at se ét afsnit om dagen. Julekalenderen beskrives således:

Helt Fint fortæller historien om to unge kvinder, Ayse (Amine Kromann Karacan) og Ida (Nanna Rylander Johansen), der har en kvartvejskrise. Det eneste der gør dem i godt humør, er det frivillige kunstprojekt, de er en del af, hvor de deler tomme gaveæsker ud i indre by. Da de finder ud af, at gaveæskerne i virkeligheden er fyldt med kokain, og at de er blevet narret til at deale stoffer, bliver december måned helt anderledes, end de havde forestillet sig.”

(Foto: The Little Drummer Girl/C More)

The Little Drummer Girl

Premiere 13. december

The Little Drummer Girl er baseret på John Le Carrés bog af samme navn og er transformeret til den lille skærm af stort set det samme hold, som lavede Le Carrés The Night Manager til tv-serie. Hvis du er til klassisk og hæsblæsende spiondrama med dobbeltspil, skiftende alliancer og en smule sensualitet – så er The Little Drummer Girl serien, du bør se i december. Når man dertil lægger en ganske enkelt imponerende rolleliste med Alexander Skarsgård (Big Little Lies, True Blood), Oscar-nominerede Michael Shannon (Boardwalk Empire) og Florence Pugh (Marcella), bør du virkelig se frem til The Little Drummer Girl.

Særligt Shannon har jeg høje forventninger til. Han er bare så rå i sin fremtoning, og jeg tror, at han meget vel kunne høste priser for sin rolle i denne serie. Instruktionsdelen tager Park Chan-wook (Oldboy og The Handmaiden) sig af, så der er virkelig lagt i ovnen til en oplevelse af de ekstraordinære. Og så kan man jo passende varme op til serien ved at se eller gense førnævnte The Night Manager, der stadig er tilgængelig på C More.

Du kan se treaseren til The Little Drummer Girl her:

(Foto: Dirigenten/C More)

Dirigenten

Premiere 24. december

Kunne du lide de krimier, jeg nævnte indledningsvis, så er der ingen tvivl om, at du vil elske C Mores nyeste satsning – thrilleren Dirigenten. Stemningen og intensiteten fra nordic noir-genren er her rykket ud på kontinentet, og serien får derfor en mere international kant, og tilsvarende større pondus. C More skriver følgende om serien i pressematerialet:

“Den svenske finansmand, Tom Blixen, vil lægge fortiden bag sig og er flyttet til den russiske hovedstad for at starte et nyt liv med et job i et investeringsselskab. Men selvom der er fart på 00’ernes Moskva, så går det trægt for Tom Blixen, indtil hans ven Frederik (Christopher Wagelin) og hustru Olga (Karolina Gruszka) dukker op. De er på fallittens rand, og da Tom vælger at hjælpe dem, ender han hurtigt i en spiral af hævn, bedrag og voldsom død.”

Juleaften bliver de første 4 episoder tilgængelige, og en uge senere – på årets sidste dag – kan du slå ventetiden til midnat ihjel med de resterende fire afsnit af Dirigenten.

(Foto: Harry Potter/C More)

Afhængigt af ens definition af seriegenren, vil man måske også mene, at C More byder på en premiere af de helt store i årets sidste måned. Fra 13. december vil du nemlig kunne streame samtlige 1-8 af Harry Potter-filmene. Større eventyr for børn og barnlige sjæle findes næppe, og hvis du sætter dig og ser dem alle i streg, har du i hvert fald fortjent Vi Elsker Seriers respekt!

Læs også: Aktuelle serier på C More i november

Læs også: Aktuelle serier på C More i oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like