Aktuelle serier på HBO Nordic i januar

(Foto: HBO Nordic)
(Foto: HBO Nordic)

Her på årets sidste dage er det værd at kigge fremad og se, hvad fremtiden bringer – mere præcist den nærmeste af slagsen: aktuelle serier på HBO Nordic i januar. Denne streamingtjeneste er kendt for både at have et solidt bagkatalog af de største serier nogensinde (Twin PeaksThe Sopranos, The Wire, True Detective og Sex & the City), samt byde på nogle af de mest interessante nye serier fra de største og mest interessante producenter og instruktører. Januar måned er ingen undtagelse, og vi har valgt at se nærmere på særligt 4 serier.

(Foto: True Detective/HBO Nordic)

True Detective (sæson 3)

Premiere 14. januar (episode 1 og 2)

NU er ventetiden (næsten) slut. Vi har hyldet antologi-serien True Detective igen og igen, og kan derfor ærligt sige, at vi ikke har glædet os til nogen anden serie på samme niveau siden Twin Peaks: The Return. Det er en generel holdning til serien, at anden sæson ikke levede op til den helt sublime debutsæson, men på baggrund af de trailers, vi har set, samt de anmelder-eksemplarer vi har set af de første afsnit, skal vi lige love jer for, at der er noget at glæde sig til. Man er vendt tilbage til de gamle dyder fra sæsonen der omhandlede Rust Cohle, Marty Hart, The Yellow King og Carcosa. Der er nemlig tale om kriminalsager med børn i centrum og en historie over flere tidsperioder. Vi glæder os helt vildt til at se resten af sæsonen og kan kun anbefale True Detective til alle krimifans.

Se lang trailer til sæson 3 af True Detective her:

(Foto: High Maintenance/HBO Nordic)

High Maintenance (sæson 3)

Premiere 21. januar

High Maintenance er en af de senere års mest populære tv-serier indenfor komediegenren. New York-serien er kendt for sine skæve karakterer og det noget utraditionelle portræt af pot-pusheren ‘The Guy’ (spillet af Ben Sinclair), som via sit virke møder en række vidt forskellige personer, der dog alle har det til fælles, at de ønsker det stof, som ‘The Guy’ kan levere. Dette kommer der en helt række utrolige møder og situationer ud af. Seriens 3. sæson er på 9 episoder.

(Foto: SMILF/HBO Nordic)

SMILF (sæson 2)

Premiere 21. januar

SMILF er skabt af Frankie Shaw, der desuden portrætterer seriens hovedkarakter Bridgette. HBO Nordic skriver følgende om serien:

“Serien foregår i Boston og giver en rå, ærlig og komisk skildring af en kvinde i tyverne, hvis tilværelse som ung, enlig mor spænder ben for hendes jagt på en partner, sex og karriere.”

SMILF skildrer altså et livsvilkår, der – udover at være ganske underholdende – nok er og bliver mere og mere almindeligt. Man kan derfor risikere at lære lidt om det såkaldt ‘moderne liv’, samtidig med at man er godt underholdt.

Shaw har været nomineret til en Golden Globe for sin indsats i SMILF.

(Foto: Black Monday/HBO Nordic)

Black Monday

Premiere 21. januar

For seriefans med hang til episke fortællinger med et historisk grundlag, er der virkelig noget at hente i serien Black Monday, som får premiere i anden halvdel af januar måned.

Om Black Monday skriver HBO Nordic følgende i pressematerialet:

“Tag med tilbage til den 19. oktober 1987, også kaldet “Black Monday” – dagen for historiens største crash på Wall Street. Ingen har kunnet finde ud af, hvad der udløste crashet … ingen lige indtil nu! I denne nye Showtime-serie får vi historien om, hvordan en gruppe af outsidere tog kampen op med den klassiske Wall Street-elite og endte med at smadre verdens største finansielle system på underfundig vis. Den vanvittige komedie har Golden Globe-vinderen Don Cheadle i hovedrollen, og han flankeres af Grammy-vinderen Andrew Rannells (Girls) og Regina Hall (Girls). Det er Seth Rogen og Evan Goldberg, der er seriens executive producers, og de instruerer også pilotafsnittet. Serien er skabt af David Caspe (Happy Endings) og Jordan Cahan (My Best Friend’s Girl).”

Vi er store fans af Don Cheadle, og vi forventer en fængende historie, der vil kunne holde de fleste underholdt.

Udover ovenstående fede premierer har også Success, af den Oscar-vindende instruktør Danis Tanovic (6. januar), Roswell, New Mexico (16. januar), sæson 3 af Crashing (21. januar) og sæson 4 af The Magicians (24. januar) premiere på HBO Nordic den kommende måned.

Vi Elsker Serier ønsker alle god fornøjelse med serierne i januar!

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i december

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i november

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like