Aktuelle serier på HBO Nordic i juli

Foto: Snowfall / Groundswell Productions

HBO Nordic ligger ikke stille bare fordi, sommeren er over os. Tværtimod byder streamingtjenesten på en række stærke premierer i juli måned. Vi har valgt at præsentere de 5 bedste for dig. Og husk: Ferierejser er ikke ensbetydende med, at du må skrue ned for dit engagement i dine favoritserier. HBO Nordic kan streames i alle EU-lande. Så Vi Elsker Serier ønsker dig en god sommer – uanset om den bruges i ind- eller udland. Måske du skal se en af disse serier:

(Foto: Power/CBS)

Power (5. sæson)

Allerede 2. juli blænder HBO Nordic op for femte og seneste sæson af den hæsblæsende dramaserie Power. Serien om ‘Ghost’ (Omari Hardwick) foregår i New Yorks højtprofilerede natte- og klubliv og kan i høj grad siges at handle om skyggesider. I forhold til ‘Ghosts’ privatliv giver dette sig til udtryk i det faktum, at han både er gift og har en affære ved siden af, og med hensyn til forretningslivet er det også tydeligt, at det polerede og festlige klubliv kun dækker over en dyster narko-forretning. Der sniger sig dog et Godfather-agtigt tema ind, da ‘Ghost’ ønsker at legalisere sine forehavender – et ønske, der dog ikke viser sig så enkelt at opfylde i praksis.

Som nogle sikkert er bekendt med er Curtis Jackson (ja, det er 50 Cent) co-producer på Power, og han medvirker igen på rollelisten i femte sæson. For dem, der har fulgt med i de første sæsoner af serien, skal vi ikke spoile mere her, men bare sige, at hvis man ikke har mistet fascinationen af kriminalitet, hævnmotiver og tillidsbrud, ja så kan man roligt se den nye sæson. Til dem, der ikke har set Power endnu er der bare at sige, at man har indtil 2. juli til at få binge-watched de første fire sæsoner. Uanset hvilken kategori du hører til, kan du se trailer til femte sæson her:

Sharp Objects

En uge efter premieren på Power – nærmere bestemt d. 9. juli – er det endelig blevet tid til Marti Noxons miniserie på otte afsnit, Sharp Objects. Serien, der har Amy Adams i hovedrollen og Big Little Lies-instruktør Jean-Marc Vallée i instruktørstolen, omhandler kriminaljournalisten Camille Preaker, der med sine egne tunge psykiske problemer i bagagen, skal undersøge to unge pigers mord i sin tidligere hjemby. Der er tale om en klassisk fortælling, hvor ondskab i den ydre verden bekæmpes, samtidig med at indre dæmoner bearbejdes.

(Foto: Sharp Objects/Blumhouse Productions)

Sharp Objects, der er baseret på en roman af Gillian Flynn, var oprindelig tænkt som en film, men det blev besluttet, at serie-formen var bedre til netop den historie, der skulle fortælles. Dette må anses som yderst positivt for os serie-entusiaster, og vi glæder os på denne baggrund om muligt endnu mere til at HBO Nordic sender Sharp Objects. Se trailer til serien her:

Snowfall (2. sæson)

Er du til action-drama med fokus på kriminalitet og stoffer? Kunne du lide Narcos? Er du fascineret af Los Angeles i 80’erne? Say no more – Snowfall er din sommerserie! 20. juli ‘udkommer’ anden sæson af serien på HBO Nordic, og vi følger en lang række karakterer – politi, narkobaroner, pushere mm. – hvis løbebaner må og skal falde sammen. Historien foregår i højt tempo og nøgleordene er spænding, risiko og ambitioner.

(Foto: Snowfall/Groundswell Productions)

Damson Idris, der spiller hovedrollen Franklin Saint, har fået stor ros for sin præstation i Snowfall, og har du lyst til at se ham og få et indblik i serien generelt inden d. 20. juli, kan du se trailer her:

Killjoys (4. sæson)

Fællesnævneren for de tre ovenstående serier har – udover at der bliver begået kriminalitet – været, at de alle foregår ned på jorden. 21. juli hæver vi os til helt andre luftlag når fjerde sæson af Sci-Fi-serien Killjoys får premiere på HBO Nordic. Kriminaliteten kommer vi dog ikke helt udenom. Killjoys omhandler nemlig – som kendere allerede ved – Dutch, John og D’Avin, en trio af gode gammeldags dusørjægere, som opererer i planet- og månesystemet The Quad.

(Foto: Killjoys/Bell Media)

Serien har delt vandende, men i bund og grund handler disse ting som bekendt om præferencer for form og indhold. Så kan du genkende dig selv i ovenstående, og var du eksempelvis til Star Wars eller Firefly, så skulle du tage at give Killjoys en chance. Alle episoder bliver tilgængelige samme dag.

(Foto: Sr. Ávila/HBO Latin America)

Sr. Ávila (4. sæson)

Når juli går på hæld løftes sløret for begivenhederne i fjerde sæson af Sr. Ávila. Serien, der oprindeligt er produceret af den latinamerikanske pendant til HBO Nordic, er blevet et stort hit i Sydamerika, og fra 30. juli kan du altså se fjerde og seneste sæson. Dette bør du gøre af særligt tre grunde: For det første er serien spændende, da den omhandler Roberto Ávila, der i det skjulte lever som lejemorder. For det andet har Sr. Ávila vundet en lang række priser, deriblandt en Emmy for bedste internationale serie. Og sidst, men ikke mindst: Sr. Ávila er flot og med en del filosofiske elementer – særligt om død og moral – hvilket du kan se bevis på i traileren herunder:

Når du har set ovenstående serier, kan du altid efterfølgende slå dig løs i HBO Nordics imponerenede bagkatalog af kvalitetsserier. Sommeren vil – uanset det danske vejr – være reddet!

God fornøjelse!

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i juni

Læs også: Det skal du se på HBO Nordic i maj

1 comment
  1. Det var med en blanding af tvivl (mange sydamerikanske serie kan være til småhysteriske i tonen) og nysgerrighed.

    Men det er en serie der fanger fra første minut og den har international standard hele vejen igennem.

    Et velspillet krimidrama og en velfortalt historie med gode skuespillerpræstationer hele vejen igennem.

    Første sæson blev rent faktisk binge´et – så god er den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like