Aktuelle serier på HBO Nordic i september

Mayans MC, The Deuce og The Walking Dead! Den kommende måned på HBO Nordic har potentiale til at blive en af årets bedste – målt på de serier, der har premiere. Vi har valgt at se nærmere på ikke færre end otte rigtig solide serier, som du ikke bør gå glip af i september på HBO Nordic.

(Foto: Mayans MC/FX)

Mayans MC

Premiere 5. september

Ventetiden på efterfølgeren til hit-serien Sons of Anarchy er slut! Fra 5. september kan du følge hvordan det går EZ, der engang havde alverdens muligheder, men nu skal skabe sin egen lykke efter endt fængselsophold. Han bliver medlem af Mayans MC, hvilket i sagens natur ender ud i både problemer, spænding og masser af testosteron. Handlingen foregår over to år efter Sons of Anarchy, og var du fan af denne serie, må du ikke snyde dig selv for Mayans MC.

Se trailer til Mayans MC her:

(Foto: The Deuce/HBO Nordic)

The Deuce (2. sæson)

Premiere 10. september

The Deuce – med James Franco og Maggie Gyllenhaal i de centrale roller – var en af vores favoritserier sidste år. Vi glæder os derfor helt vildt til at se, om sæson 2 kan leve op det høje niveau, når vi denne gang blandt andet skal se den amerikanske pornoindustri eksplodere.

Se trailer til 2. sæson af The Deuce her:

(Foto: Outlander/Tall Ship Productions)

Outlander (3. sæson)

Alle episoder kan ses fra 11. september

I Outlander er vi nået til 3. sæson, og er du til tidsrejser og umulig kærlighed vil serien om Claire og Jamie lige være noget for dig. Seriens præmis er nemlig, at Claire bliver transporteret over 200 år tilbage i tiden, til en episk fortid, hvor hun møder Jamie – en kriger fra det skotske højland. Det er deres eventyr og kærlighed, vi følger i Outlander, og når du har set tredje sæson, kan du glæde dig over, at det ser ud til, at der kommer helt op til 6 sæsoner i alt.

(Foto: The Vampire Diaries/Warner Bros.)

The Vampire Diaries (sæson 8)

Alle episoder kan ses fra 13. september

The Vampire Diaries  er vi nået til ottende og sidste sæson. Som i enhver god vampyr-serie/film er der skruet godt op for eventyr, romantik og drama. Hvordan vil vore hovedpersoner klare sig uden Elena? Kan Stefan og Caroline få det til at fungere sammen? Og lykkes Damons hævnaktion mod sin mor? Få svar på disse og flere spørgsmål fra 13. september på HBO Nordic.

(Foto: The Walking Dead/AMC)

The Walking Dead (sæson 7)

Alle episoder kan ses fra 15. september

Endelig, endelig…. ENDELIG! Nu kan danskerne langt om længe se, hvordan det videre går i The Walking Dead, da HBO Nordic har landet seriens syvende sæson, som du kan binge fra 15. september. Alle episoder af sæsonen bliver nemlig tilgængelige denne dag. Så måske er der en arbejdsgiver eller to, der er glade for, at dette er en lørdag, så man undgår de værste zombie-typer dagen efter.

(Foto: A Discovery of Witches/Bad Wolf)

A Discovery of Witches

Premiere 15. september

Først vampyrer, så zombier og nu… Hekse. A Discovery of Witches bygger på Deborah Harkness’ roman af samme navn og handler om Diana (spillet af Teresa Palmer), der er en heks, som ikke ønsker at være heks. Omstændighederne tvinger hende dog til at engagere sig i den magisk verden, hvor hun blandt andet møder den karismatiske vampyr Matthew.

(Foto: Manifest/NBC)

Manifest

Premiere 25. september

Forestil dig, at du mirakuløst overlever en krisesituation ombord på et fly og dernæst oplever, at mens der kun er gået et par timer i dit liv, ja så er der gået fem år for resten af verden, som for længst har afskrevet alle muligheder for at finde dig i live. Dette er udgangspunktet i Manifest, som du kan se fra slutningen af september.

(Foto: Mr. Inbetween/HBO Nordic)

Mr. Inbetween

Premiere 26. september

Mr. Inbetween er en dramaserie på seks afsnit af en halv times varighed om Ray, der skal balancere en kriminel løbebane (han er professionel hitman) med livet som ‘almindelig’ far og kæreste. Lyder det kompliceret? Følg Ray i Mr. Inbetween fra 26. september på HBO Nordic.

Vi Elsker Serier ønsker alle en fantastisk september måned på HBO Nordic.

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i august

Læs også: 10 bedste serier på HBO Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like