Aktuelle serier på Viaplay i december

(Foto: StartUp/Viaplay)

I samarbejde med Viaplay har Vi Elsker Serier samlet et overblik til dig over de aktuelle serier på Viaplay i december. Der er noget godt i vente for enhver smag, uanset om man vil have julestemningen pirret, nyde en god spændingsserie, have et godt grin eller udfordre sin virkelighedsopfattelse.

(Foto: Det store eksperiment/Viaplay)

Det store eksperiment 2

Premiere 1. december

Igen i år sørger Viaplay for at danskerne – særligt den yngre del af befolkningen – kan få en spændende december måned. Anden sæson af Det store eksperiment løber nemlig over skærmen fra 1. december.

Viaplay beskriver Det store eksperiment således:

“Denne gang  befinder Jonas og de to opfinder-børn sig i den hensynsløse professor Primo og hans assistent Sigmas rumskib – og her må de bruge alle deres kreative evner for at bremse professorens ondskabsfulde planer om at ødelægge julen og smelte julemanden.”

Se teaser til julekalenderen her:

(Foto: Counterpart/Viaplay)

Counterpart (sæson 2)

Premiere 10. december

Vi er nået til anden og seneste sæson af Counterpart, som er en science fiction thriller med J.K Simmons i hovedrollen. Eller skulle vi sige hovedrollerne? For serien handler – udover agenttemaet – om parallelle verdener og dobbeltgængere. Counterpart udfordrer altså vores virkelighedsopfattelse. Så var du til serier som Westworld, så er Counterpart sandsynligvis din december-serie.

(Foto: American Housewife/Viaplay)

American Housewife (sæson 1-2)

Premiere 3. december

Er du derimod til komedier og et grin midt i denne mørke tid, vil vi uden tvivl anbefale American Housewife, som du fra d. 3 december kan se både sæson 1 og 2 af. Serien kredser om det altid sjove tema om (u)perfekthed, og hovedpersonen Katie Otte – og resten af hendes familie i øvrigt – er perfekte eksempler på uperfekthedens komiske sider.

(Foto: The Vampire Diaries/Viaplay)

The Vampire Diaries (sæson 1-8)

Premiere 1. december

The Vampire Diaries er en af alle tiders mest populære vampyrserier, og nu kan du se samtlige 8 sæsoner af serien på Viaplay. Serien kombinerer det dystre med en anseelig mængde romantik – og så har The Vampire Diaries den fordel, at spændingsniveauet holdes på et konstant højt niveau, så du aldrig behøver kede dig.

(Foto: StartUp/Viaplay)

StartUp (sæson 3)

Premiere 7. december

Serier med fokus på både kriminalitet og teknologi er i høj kurs i disse år. Dette skyldes formentlig, at temaerne er (uhyggeligt) tæt på den hverdag de fleste af os konfronteres med. I StartUp kombineres genrens klassiske kendetegn med en række karakterer, der mere eller mindre fører tilværelser på kanten af både samfund og moral. Viaplay skriver følgende om serien:

“Nu kommer en ny sæson af den roste Viaplay Exclusive-serie StartUp. Den raffinerede tech crime-serie vender tilbage med nye eventyr, udfordringer og en høj dosis spænding – og denne gang trues vennerne af den farligste kriminelle organisation af dem alle: Den amerikanske regering.”

Andre nyheder

South Park (sæson 22) – 27. december
Killjoys (sæson 1-3) – 14. december
Maria Wern (sæson 1-5) – 1. december
The Orville (sæson 1) – 19. december
King of the Hill (sæson 12-13) – 1. december
Modus (sæson 2) – 31. december

Sidstnævnte Modus har vi tidligere skamrost her på siden, så hvis du savner en krimi til vintermånederne, vil denne klart være vores anbefaling til dig.

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i november

Læs også Aktuelle serier på Viaplay i september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like