Aktuelle serier på Viaplay i november

(Foto: Greys Anatomy/Viaplay)

I oktober var vi seriefans så heldige at opleve premieren på den nye danske Viaplay-originalproduktion Friheden. Serien om svindlerparret, der efter års ‘pension’ trækkes tilbage i gamet tog os med storm (du kan læse vores anmeldelse af første afsnit her). Nu er det blevet november, og da de mørke måneder har det med at blive brugt på en del seriekiggeri, kan det jo være at du allerede på dette tidlige tidspunkt af måneden er løbet tør for inspiration til din næste serie. Fortvivl ikke, Viaplay er klar til at hjælpe. Denne streamingtjeneste byder både på gamle klassikere og nye bekendtskaber, og vi har i det følgende set nærmere på de mest interessante.

(Foto: Greys Anatomy/Viaplay)

Greys Anatomy (sæson 1-14)

Tilgængelig nu

Hos Vi Elsker Serier oplever vi altid at vores brugere har kæmpe interesse i serier som Game of Thrones, Breaking Bad, The Walking Dead, Peaky Blinders og… GREYS ANATOMY! Nogle vil måske være overraskede over dette, men hvorfor egentlig? Serien med Ellen Pompeo, Sandra Oh og Patrick Dempsey på rollelisten, der repræsenterer en hæderkronet amerikansk seriegenre (medical drama), er blevet en institution – ikke bare ‘over there’, men også i den bredere danske befolknings bevidsthed. Nu kan du se sæsonerne 1 til 14 på Viaplay. Så selv hvis du – gud forbyde det – skulle lægge dig med en tre ugers snue, så er underholdningen ikke i fare.

(Foto: Outlander/Viaplay)

Outlander (sæson 4)

Tilgængelig nu

Er du til den svære kærlighed og tidsrejser, vil Outlander om Claire og Jamie lige være noget for dig. Seriens præmis er nemlig, at Claire bliver transporteret over 200 år tilbage i tiden, til en episk fortid, hvor hun møder Jamie – en kriger fra det skotske højland. Det er deres eventyr og kærlighed, vi følger i Outlander, og når du har set 4 sæson, kan du glæde dig over, at det ser ud til, at der kommer helt op til 6 sæsoner i alt.

Se trailer til 4. sæson af serien her:

(Foto: Chicago Fire/Viaplay)

Chicago Fire (s. 1-5), Chicago P.D. (s. 1-4) & Chicago Med. (s. 1-2)

Tilgængelige nu

Hospitals-, politi- og udrykningsserier er ekstremt populære, og med crossover-serierne Chicago Fire, Chicago P.D. og Chicago Med., der altså handler om Chicagos brandvæsen, politiafdeling og medicinske personale, er der lagt i ovnen til at få sulten stillet. Og det altså med tre serier, hvis handling griber ind i hinanden. Hele 11 sæsoner fordelt på de tre serier er nu tilgængelige.

(Foto: Parks and Recreation/Viaplay)

Parks and Recreation (sæson 1-7)

Tilgængelig nu

Alle 7 sæsoner af hit-serien Parks and Recreation ligger bare og venter på dig på Viaplay. Den amerikanske sitcom er blevet kaldt både politisk satire og mockumentary. Serien har høstet et hav af priser og nomineringer til diverse awardshows og særligt seriens stjerne Amy Poehler (der spiller hovedrollen Leslie Knope) har høstet ros – og en Golden Globe-statuette – for sin præstation. Entertainment Weekly har kaldt serien for det mest begavede comedy der findes pt, og du vil bestemt ikke blive skuffet over at engagere dig i Parks and Recreation.

(Foto: Det som skjules i sneen/Viaplay)

Det som skjules i sneen

Premiere 23. november

Det som skjules i sneen er en Viaplay-original og henvender sig helt entydigt til krimifans – og mere specifikt til folk med hang til de nordiske produktioner. Hovedpersonen Peter Wendel er chef for politiets særenhed, der tager sig af sager, der er betegnet som ‘kolde’. Da Wendel får øjnene op for en sag, hvor han frygter, at der blevet begået justitsmord, tager handlingen for alvor fart. Der er intet som en krimi til de mørke måneder, og med Det som skjules i sneen går du ikke galt i byen.

Vi Elsker Serier ønsker dig god fornøjelse med november måned på Viaplay.

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i september

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i august

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like