Benedict Cumberbatch får hovedrolle i helt ny serie!

Foto: Sherlock/Netflix

Imens vi venter på, om Sherlock sæson 5 overhovedet bliver til noget efter den lidt lunkne sæson 4, så er der heldigvis godt nyt for alle os Cumberbatch-fans!

Læs også: Anmeldelse af Sherlock sæson 4

Briten skal nemlig spille den sjove aristokratiske playboy Patrik Melrose i mini-serien Melrose fra Showtime (dem der også står for Twin Peaks sæson 3!)

Læs også: Twin Peaks kommer til maj

Det lyder som en rolle, der ligger lige til højrebenet for ham! Serien er baseret på romanerne Melrose af forfatteren Edward St. Aubyn og vil være på 5 afsnit. Siden min skønlitterære læsning ligger omkring nulpunktet, kan jeg desværre ikke fortælle, hvad det kommer til at handle om. Men jeg ved dog, at hver episode vil handle om nogle få dage i Melroses liv i 60’ernes Sydfrankrig, 80’ernes New York og i begyndelsen af nullerne i Storbrittanien.

Dét lyder virkelig interessant, og det er simpelthen outstanding, at Benedict Cumberbatch trods sin glødende Hollywood-karriere stadig laver serier. Hvornår serien kommer, ved ingen endnu, men optagelserne begynder først i august, så der går nok lige lidt tid, før vi får vores næste Cumberbatch-fix!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like