Cary Fukunaga og David Lowery udvikler serieudgave af Explorers (1985)

(Foto: Maniac/Netflix)

Det er slet ikke så tosset at være Cary Fukunaga eller David Lowery lige nu. Fukunaga har for nylig landet tjansen som instruktør på den næste James Bond-film og går samtidig sejrsgang for sit arbejde på Netflix-serien Maniac. Flere husker ham nok også som instruktøren bag første sæson af True Detective, der af mange regnes for at være en genistreg. Lowery har arbejdet på succesfulde projekter som filmene A Ghost Story og den kommende The Old Man & the Gun. Han er desuden tilknyttet projekter som fantasyfilmen Green Knight og Disneys kommende live action-udgave af Peter Pan.

(Foto: Maniac/Netflix)

Fukunaga og Lowery skal skrive pilotafsnittet samt udvikle en såkaldt show bible for Paramount Television. Serien er baseret på sci-fi-filmen Explorers fra 1985, der havde Ethan Hawke og River Phoenix på rollelisten. Det er endnu ikke fastlagt, hvem der skal instruere pilotafsnittet, men det er planen, at Fukunaga eller Lowery vil være involveret, hvis altså deres travle skemaer tillader det.

(Foto: A Ghost Story/A24)

Filmen handler om en ung drengs besættelse af sci-fi-film fra 1950’erne. Efter meget specifikke drømme om konstruktionen af rumskibe beslutter han og to kammerater sig for at bygge et med håbet om at udforske det ydre rum. Filmen modtog ikke de bedste anmeldelser og tjente ikke specielt mange penge. Det er siden blevet afsløret, at redigeringsprocessen blev afbrudt, inden filmen var færdig, så studiet kunne nå en tidligere premieredato. Som plaster på såret har Explorers dog siden opnået et kultfølge. Fukunaga og Lowery har rigeligt at se til, så serien er næppe lige på trapperne. Med så dygtige folk ved roret er det dog sandsynligt, at det bliver ventetiden værd. I mellemtiden kan vi jo nyde alle de andre spændende projekter, de har gang i.

Læs også: Anmeldelse af Maniac

Læs også: HBO skruer forventningerne i vejret med lang trailer til True Detective sæson 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like