Deadwood-filmoptagelser er i gang!

(Foto: Deadwood/HBO Nordic)
(Foto: Deadwood/CBS)

Så er der godt nyt til alle fans af HBO-klassikeren Deadwood. Serien der kørte fra 2004 til 2006 – med 36 afsnit over tre sæsoner til følge – har ‘ligget stille’ i 12 år, men nu kan vi se frem til en genoplivning. Ikke i form af en ny sæson eller spinoff, men en film. HBO Nordic meddeler i deres pressemateriale, at optagelserne til filmen nu er gået i gang, og man beskriver præmissen for filmen på denne måde:

“Filmen starter ti år efter, serien sluttede, og tidligere rivaliseringer blusser op igen, alt imens alliancer testes, og gamle sår genåbnes. Alle karakterer forsøger på hver sin måde at tilpasse sig de uundgåelige ændringer, som modernitet og tiden har ført med sig i South Dakota-samfundet Deadwood.”

(Foto: Deadwood/CBS)

Som seriefan er det desuden yderst positivt at erfare nyheden om, at størstedelen af det oprindelige cast er at finde på rollelisten til den kommende film. Du kan blandt andet glæde dig til et gensyn med Ian McShane, Timothy Olyphant og Molly Parker, mens Jade Pettyjohn (School of Rock) er et af de nye navne.

Du kan se samtlige sæsoner af den Emmy-vindende serie på HBO Nordic.

Læs også: Nyt fra den kommende Watchmen-serie!

Læs også: Anmeldelse af Mr. Inbetween

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like