Det skal du se i Maj

Vi giver dig overblikket over alle de nye serier og sæsoner her. Hver måned kommer der nyt på de forskellige streamingtjenester og derfor vil vi gerne prøve at give dig et hurtigt overblik over hvad du kan glæde dig til at se den kommende måned.

Kommende serier på HBO:

April var en stor måned for HBO og med nye afsnit fra Game of Thrones, Silicon Valley, Veep, Banshee, Fear the Walking Dead hver uge er der heller ikke det store behov for flere premiere lige nu, så HBO tager den helt roligt med en enkelt ny sæson på serie fronten.

penny-d
Foto:  HBO // Penny Dreadful

Tredje sæson af horor-serien Penny Dreadful kommer allerede d. 2. maj. Scenen er det victorianske London, hvor vi møder den opdagelsesrejsende Sir Malcom Murray, revolvermanden Ethan Chandler, videnskabsmanden Victor Frankenstein og den synske Vanessa Ives. Serien sammenvæver klassiske gyserhistorier, og figurerne kæmper med deres monstrøsitet. Første sæson af serien fik ikke en god modtagelse og er flere gange blevet refereret til som værende fjollet og makaber. Men sæson 2 fik derimod en mere positiv modtagelse og er helt sikkert årsagen til at vi nu kan se med i sæson 3. Hvilken dom der falder over serien denne gang må vi vente og se…

Serier på HBO:
Penny Dreadful sæson 3 2. maj

Kommende serier på Netflix:

Netflix leverer intet mindre end tre helt nye serier i maj bl.a.:

Marseille_bredFoto: Netflix // Marseille 

Marseille er den første franske produktion af Netflix. Serien handler om Marseilles borgmester Robert Taro (spillet af Gérard Depardieu) som efter 25 år på posten ligger planer for byen og hans protegé da han pludselig kommer ud i en hård kamp med sin rival Lucas Barres (Benoît Magimel) om magten i byen.

Lady_dynamiteFoto: Netflix // Lady Dynamite

Lady Dynamite er en ny komedie med Maria Bamfords i hovedrollen som sig selv. Serien er baseret på sjove og surealistiske episoder som delvist er inspireret af komikerens eget liv.

Bloodline_season2
Foto: Netflix // Bloodline – sæson 2

Netflix har også anden sæson af Bloodline på programmet i maj. Vi har glædet os til premieren – læs vores anmeldelse af sæson 1 her.

Serier på Netflix:
Marseille sæson 1 5. maj
Grace and Frankie sæson 2 6. maj
Chelsea sæson 1 11. maj
Lady Dynamite sæson 1 20. maj
Bloodline sæson 2 27. maj

Hvilken serie glæder du dig mest til at se i maj?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like