Det skal du se på Viaplay i april

(Foto: Marvel’s Agent Carter/ABC Studios)

April på Viaplay byder bl.a. på et gensyn med animationsserien Family Guy og Marvel-fans kan glæde sig til Agent Carter. Se hele oversigten her:

(Foto: the Brave/Universal)

The Brave

Sæson 1 får premiere den 1. april
En specialstyrke sendes ud for at passe på amerikanerne i verdens brandpunkter. Det betyder ture til Ukraine, Rusland, Mexico etc. for Adam Dalton, Patricia Campbell og deres hold af militær-agenter.

(Foto: Family Guy/20th Century Fox)

Family Guy

Sæson 15 får premiere den 1. april
I snart tyve år har historien om Peter Griffin og hans skøre familie fået folk over hele kloden til at grine. Nu kommer der tyve nye afsnit, hvor flere af dem handler om aktuelle emner såsom anti-vaccination, Tinder og Uber.

(Foto: Wilfred/Michael Becker-FX)

Wilfred

Sæson 1-4 får premiere den 1. april
Elijah Wood spiller hovedrollen som den deprimerede mand Ryan Newman i denne absurde komedieserie. Ryan bliver bedt om at passe naboens hund Wilfred og opdager, at han er den eneste, der ser hunden som en stor fyr i et hundekostume.

(Foto: Timeless/Universal Television)

Timeless

Sæson 2 får premiere den 4. april
Dette historiske sci-fi-drama blev taget af skærmen efter første sæson, men efter massivt pres fra fans på sociale medier, valgte NBC at genoptage serien. Nu er sæson to klar, hvor vi fortsat kan følge en historiker, en soldat og en ingeniørs forsøg på at nutiden, som vi kender den, ved at rejse tilbage i tiden for at fikse historien.

(Foto: Marvel’s Agent Carter/ABC Studios)

Marvel’s Agent Carter

Sæson 1 får premiere den 15. april
Agent Carter er tilbage. Året er 1946. Peggy Carter arbejder på et kontor i New York City. Hun har lige mistet sit livs kærlighed. Hun lever i tiden lige efter anden verdenskrig. Og så prøver hun at hjælpe en mand af med alvorlige anklager om ulovlig våbenhandel i sin fritid.

Læs også: Anmeldelse af Advokaten

Læs også: Se Atlanta Sæson 2 Teaseren Her

1 comment
  1. Marvel’s agent Carter har ligget på Netflix i lang tid både sæson 1-2 men Disney cuttet serien efter sæson 2 var slut så der kom ingen ordentlig afslutning på serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like