Er du også klar til mere fra Sons of Anarchy-universet?

I 2014 sluttede Sons of Anarchy med et brag, hvilket må siges at være i bogstaveligste forstand. Det blev til syv actionfyldte sæsoner, og jeg var personligt en kæmpe fan af stort set hver sæson. Det er nok i virkeligheden den serie, jeg har bingewatchet mest af alle.

Sidste år annoncerede instruktøren af serien Kurt Sutter, at han ville vende tilbage til universet, hvilket vi også har skrevet lidt om her. Nu er ventetiden tilsyneladende ikke så lang mere. 2018 skulle blive året, hvor vi får debut på spin-off serien der indtil videre blot hedder “Mayans MC”.

Indtil videre ved vi ikke så meget om serien, udover at vi kommer til at følge et ungt prospect medlem af Mayans MC. Det er stadig Alvarez, der er præsident for SAMCRO`s gamle rivaler, og han kommer også til at spille en væsentlig rolle i serien.

Der har været en del frem og tilbage bag kulisserne. Selve piloten er efter sigende blevet skudt om et par gange, ligesom der er blevet udskiftet lidt på cast listen. Det skete faktisk også under optagelserne til den oprindelige serie “Sons of Anarchy”, hvor den karismatiske Ron Pearlman altså endte med at få rollen som Clay Morrow. Den Rolle var egentlig tiltænkt Scott Glenn, og hvad der pæcist lå til grunde for udskiftningen er ikke helt klart.

Hvis du er stor fan af universet omkring Sons of Anarchy, skal du ikke snyde dig selv for disse “behind the scenes”optagelser fra piloten af Mayans MC med instruktør Kurt Sutter ( Psst..Det var ham der spillede Otto i den originale serie).

Vi glæder os til at holde jer opdateret, så snart vi får ny viden om “Mayans MC”.

 

Læs også: 3 serier du skal se, hvis du elsker Godfather & Goodfellas

Læs også: Vi elsker guilty pleasures

SHOP: Elsker du True Detective, Stranger Things og Twin Peaks? Køb cool trøjer og t-shirts her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like