Eksorcisten som tv-serie!

– Se den scary trailer her!

Hyldet som den mest skræmmende film nogensinde, kommer der nu en tv-version af Eksorcisten fra 1973 i slut-september på FOX. Så mon ikke den snart kommer herhjemme også! Den skulle have været en reboot af filmen, men er altså i stedet blevet til en tv-serie.

Historien følger denne gang to præster, der skal hjælpe en stakkels familie med at uddrive en dæmon, men da de hver især har hver deres måde at gøre sådan noget på, går det vist ikke helt gnidningsfrit. For mange kokke eller hvad er det, man siger.

Geena Davis er med i serien, og hende ville jeg godt nok have glemt alt om, havde jeg ikke set hende poppe op i børnefilmene Stuart Little 1+2, som jeg for nylig så med la familia! Det var også hende der var hausfrau/superbad-ass actionheltinden i The Long Kiss Goodnight og ikke mindst Thelma i Thelma and Louise. Hun er super sej, og hun ser også ud som om, hun er all-in ud fra traileren at bedømme!

Piloten til serien er instrueret af Rupert Wyat, der også instruerede Rise of the Planet of the Apes – og den skulle vist også være noget, har jeg hørt.

Se traileren lige her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like