First look! Peaky Blinders sæson 5

Vi har her på sitet beskæftiget os en del med Peaky Blinders på det sidste. Og det er selvfølgelig fordi det er en helt vildt fed serie, og fordi vi glæder os til den nye sæson – nummer 5 i rækken – der kommer næste år. Den nye sæson vil i Danmark have eksklusiv premiere på C More, og nu er der så endelig nyt fra denne sæson, nemlig et first look-billede af Tommy Shelby (Cillian Murphy). Du kan se billedet her:

(Foto: Peaky Blinders/C More)

Det er naturligvis ikke mange konkrete ting om handlingen osv, man kan få ud af bare ét billede. Men Tommys bekymrede blik lader os da i hvert fald vide, at Shelby-klanen ikke udelukkende kommer til at opleve fremgang i den nye sæson. Det er desuden tidligere blevet oplyst, at den nye sæson i højere grad vil udspille sig på et nationalt niveau. At Tommy ridder på billedet kan måske markere dette aspekt – at vi skal forberede os på et drama på en større skala.

Vores Peaky-feber er om muligt endnu større nu, og du kan varme op med vores dybdegående artikler om serien, som jeg har linket til herunder:

Læs også: 5 grunde til at glæde sig til Peaky Blinders sæson 5

Læs også: Nyt om Peaky Blinders sæson 5!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like