Første mini-teaser til Game of Thrones sæson 8 er ude!

(Foto: Game of Thrones/HBO)

Det er ét år siden, at vi kunne se det sidste, storslåede afsnit af Game of Thrones sæson 7. Normalt ville det betyde, at det snart var tid til næste omgang, men ventetiden på sæson 8 bliver noget længere.

(Foto: Game of Thrones/HBO)

HBO har dog for nylig udgivet en mini-teaser som del af en længere trailer til deres kommende serier, og selvom det ikke drejer sig om mere end få sekunders nyt materiale, er det stadig et glædeligt gensyn. Fans var hurtige til at spotte, at tidskoden for den nye Game of Thrones-bid er cirka 1:10-1:13, hvor vi ser Jon omfavne Sansa, der synes at være optaget af noget andet og har et udtryk, der er ret svært at bedømme.

De få sekunder har allerede sat fanteorier i gang, der især handler om, hvem hun kigger efter. Så man med i syvende sæson, er der i hvert fald ét oplagt bud. Som mange kommenterer på videoen, er de kommet for Game of Thrones, men det ville være en skam at misse de andre godbidder i traileren, der indeholder nyt fra The Deuce, Barry, Veep, True Detective, Big Little Lies og mange andre. Se med her:

Der er flere grunde til, at finalebraget tager ekstra tid at producere, hvilket produktionsholdet løbende har kommenteret på. For eksempel har de brugt 55 iskolde, våde nætter på én kampscene, der eftersigende bliver det største, serien nogensinde har budt på. Ambitionerne og kvaliteten har aldrig fejlet noget, men jeg vil også vove den påstand, at hvert manuskript er blevet kælet særligt meget for denne gang. Forfatterne har ligesom de senere år ikke haft flere bøger at lade sig inspirere af, så slutningen har de selv skulle finde på. Verdens største serie skulle jo gerne slutte på toppen og efterlade fans tilfredse, når de ser de sidste rulletekster.

(Foto: Game of Thrones/HBO)

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår første afsnit af ottende sæson bliver sendt, men en repræsentant fra HBO har meldt ud, at det bliver i første halvdel af 2019. I et nyligt interview med VFX Supervisor Joe Bauer udtalte han til The Huffington Post, at sidste sæson først kan score Emmy-nomineringer i 2020. Det betyder, at de regner med, at størstedelen af episoderne ikke får premiere før 2019-deadlinen, så det umiddelbare bud lige nu er, at første afsnit har premiere sent i maj eller kort tid derefter. Lur mig, om det ikke bliver ventetiden værd.

Læs også: Watchmen bliver tv-serie!

Læs også: Mere Game of Thrones på vej… om lang tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like