Hvilke nye serier, skal du se på HBO Nordic og Netflix i Marts?

Foråret er på vej! Men derfor skal vi jo ikke stoppe med at se gode serier indenfor. Vi har her samlet et lille overblik over hvad de to store streamingtjenester HBO Nordic og Netflix lokker med i marts.

Se hele listen her:

HBO Nordic

FEUD: Bette & Joan
Ny FX-miniserie med premiere den 6. marts

Den Emmy- og Golden Globe-vindende instruktør Ryan Murphy står bag den nye FX-miniserie med Susan Sarandon og Jessica Lange i hovedrollerne. Historien tager udgangspunkt i den legendariske rivalisering imellem Joan Crawford (Jessica Lange) og Bette Davis (Susan Sarandon) under indspilningen af den Oscar-vindende film What Ever Happened to Baby Jane? Foruden Jessica Lange og Susan Sarandon medvirker også Alfred Molina, Stanley Tucci, Judy Davis, Catherine Zeta-Jones, Sarah Paulson, Kathy Bates og Kiernan Shipka.

ANIMALS
2. sæson får premiere den 18. marts

Animals, der er skabt af Phil Matarese og Mike Luciano og produceret af Duplass-brødrene, er tilbage med 10 nye episoder. Den animerede komedieserie for voksne følger en række undertrykte skabninger i New York, der tæller både elskovssyge rotter, duer der sætter spørgsmålstegn ved deres seksualitet og aldrende væggelus i midtvejskrise. Serien viser på underfundig vis, hvordan dyrene i bund og grund besidder samme slags moralske tvetydighed og døjer med samme eksistentielle problemer som mennesket. Sæsonen byder i øvrigt på en “live-action special”, hvor bl.a. RuPaul, John Early, Judy Greer, Lauren Lapkus og Andy Richter medvirker

SOUTH OF HELL
Hele sæson 1 bliver tilgængelig 1. marts

Charleston i South Carolina er den mest besatte by i verden. Ondskab trives her. Den 30-årige eksorcist Maria Abascal har selv ondskaben helt inde på livet, idet hun bekæmper dæmoner i sit daglige virke som eksorcist, men samtidig selv er besat af dæmonen Abigail. Abigail lever indeni hende, og det betyder en daglig kamp for Maria, der har svært ved at styre sin indre dæmon.

 

Netflix

Bates Motel, sæson 3 – 10.marts

Greenleaf, sæson 1 – 3. marts ( Original serie fra Netflix)
Love, sæson 2 – 10. marts ( Original serie fra Netflix)
Marvel’s Iron Fist, sæson 1 – 17. marts ( Original serie fra Netflix)

Læs også: Q&A med en af Danmarks største Twin Peaks-eksperter!

Læs også: Hvordan jeg kom igennem første afsnit af Taboo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like