It is happening again…..Denne gang i Aalborg.

Kære støtter og følgere af Vi Elsker Serier,

Flere af jer har skrevet til os med et ønske om flere arrangementer. Vi har især hørt, at der stadigvæk er interesse i at tale om den nye sæson af Twin Peaks og om seriens univers generelt. Vi synes, det er synd, at det hidtil kun har været Twin Peaks og seriefans i København, der har kunne opleve den hyggelige stemning til disse arrangementer. Derfor er turen nu kommet til Aalborg.

Vi planlægger at holde arrangementet d.7/5 i tidsrummet fra kl.18.30 til kl.22.00.

(Foto: Twin Peaks-event på Espresso House i København)

Vi  er specielt glade for Aalborg, fordi vi har været begejstrede for samarbejdet med ANR, hvor vi igennem flere måneder også fik en masse positive tilkendegivelser fra dedikerede brugere, der efterlyste arrangementer i det nordjyske. Du kan høre vores input til radioudsendelserne i ANR her.

Arrangementet præsenteres af Vi Elsker Serier og Andreas Halskov. Sidstnævnte er ekstern lektor ved Københavns universitet og kendt Twin Peaks fan/ekspert. Han har blandt andet interviewet Mark Frost(medskaber af Twin Peaks), udgivet bøger om David Lynch og fornyeligt har han været vært ved et arrangement i LA, hvor flere karakterer fra Lynch-universet deltog.

     (Foto:Andreas Halskov)

Vi sender de første invitationer ud til vores serieklub medlemmer snarest, hvor du vil få meget mere information om arrangementet. Hvis du vil være sikker på at komme med, så kan du læse mere om og tilmelde dig serieklubben her. Du kan også bare vælge at have is i maven og satse på, at der er ledige pladser, efter vi har sendt info ud om arrangementet. Der vil være gratis at deltage. Vi ønsker selvfølgelig brændende, at du vil støtte vores serieklub, fordi Vi Elsker Serier er et uafhængigt site der drives af passionerede seriefans med missionen om at skabe Danmarks største fællesskab for ligesindede. Jeg har her listet et par argumenter for at melde dig ind i klubben:

  • God karma til dig fordi du støtter et site der ikke tager penge for at vise dig indhold.
  • Du støtter vores freelancere, bidragsydere og dem der bruger mange timer af deres liv for at skabe en unik platform for seriefans.
  • Du får invitationer til dette og mange andre arrangementer. Disse kan kun afholdes, såfremt vi får bidrag fra serieklubben.
  • Du får gode rabatter og fordele hos mange af vores partnere. Læs mere om dem her.
  • Du får eksklusive tilbud og mulighed for at deltage i skræddersyede konkurrencer med store vinderchancer
  • Du kan både blive gæsteanmelder og deltage i vores brugerpanel, hvis det har din interesse.
  • Du får fast 15% rabat i vores webshop, hvor vi sælger unikke produkter til seriefans. Læs mere her.

Fordi vi så gerne vil have dig som medlem, giver vi dig lige nu vores signaturplakat i A4 format til en værdi af 199 kr, hvis du tilmelder dig klubben inden d.25/4:

(Signaturplakat for Vi Elsker Serier)

Det koster 15 kr. om måneden at være medlem af klubben (180 kr. for et helt år), og du kan naturligvis altid afmelde dig igen. Tilmeld dig klubben lige her.

Vi håber, at vi ses til en aften med damn good coffee og Twin Peaks stemning.

(Foto:Twin Peaks The Return/HBO Nordic)

Læs også: Wonderful & Strange – en reportage fra årets Twin Peaks-festival i London

Læs også: Anmeldelse af Twin Peaks: The Return

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like