Kendt Twin Peaks dværg anklager David Lynch for mord og pædofili

Dette er desværre ikke bare en overskrift der skal lokke jer til at klikke for at læse mere, dette er, hvis man skal tro diverse amerikanske underholdnings sites, inklusiv det meget besøgte www.perezhilton.com, fuldstændigt sande udtalelser som er taget fra skuespilleren Michael J.Andersons Facebook profil i sidste uge.

Skuespilleren som for hardcore Twin Peaks fans, inklusiv mig selv, er nærmest symbolsk for serien, da han som dværgen, der snakker baglæns i rødt jakkesæt, er indbegrebet af det bizarre ved serien, der netop har været med til at give den kultstatus.

Michael J. AndersonMichael J. Anderson i rollen som “The Man From Another Place” i Twin Peaks.

Helt konkret går udtalelserne på at David Lynch skulle have bygget serien Twin Peaks på noget så perverst, som hans egne overgreb på sin datter Jennifer Lynch, som i øvrigt også er endt i instruktørstolen ligesom hendes far, dog med noget mere sparsom succes.

Ikke nok med at han anklager kultinstruktøren for pædofili, så mistænker han også David Lynch for at have haft indflydelse på hans bedste vens død. Vennen til David Lynch, Jack Nance døde for ca 20 år siden og han er heller ikke hvem som helst, det var ham der havde hovedrollen i David Lynchs første spillefilm Eraserhead. Og siden har han medvirket i flere Lynch-film, også i Twin Peaks hvor han spiller Pete Martell.

Da historien ikke har ramt tabloid medierne i Danmark endnu og Jennifer Lynch blandt andet har været ude at sige at Michael J. Anderson har brug for hjælp og at hun selvfølger tager afstand fra de vanvittige anklager, så må vi indtil videre antage at der ikke er hold i disse rygter. Om disse anklager har noget at gøre med at Michael J. Anderson ikke er at finde på cast-listen for den nye sæson af Twin Peaks vides ikke, men jeg vil nok mene at pædofili og mord-anklager, er i den meget alvorlige ende, jeg ville nok starte et andet sted personligt tror jeg…

Vi glæder os til at holde jer up to date med flere nyheder om Twin Peaks sæson 3 og forhåbentligt af den mere positive slags.

Læs nyheden på det amerikanske site perezhilton.com her – Michael j. Anderson accuse David Lynch of pedophilia and murder

 • Rettelse i ovenstående tekst, vi beklager fejlagtigt at vi tidligere  havde skrevet at Jack Nance døde fornyligt, da dette er ca 20 år siden.

2 comments
 1. Jack Nance døde ikke for nylig. Han døde i 1996. Men okay, hvis 20 år siden er for nylig så er jeg helt med

 2. Hej Lars,

  Du har faktisk fuldstændig ret, vi talte selv om filmen I dont know Jack som udkom for en del år siden om netop Jack Nance, så dette var en blunder fra vores side.

  Tak for din opmærksomhed, dette er nu rettet.
  Kh
  Vi Elsker Serier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like