KRIMIAFTEN m. tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen og visning af sæsonfinalen af True Detective sæson 1

(Foto: True Detective/HBO Nordic)

Kulden og mørket er ved at bide sig fast i Danmark. Det hilser vi hos Vi Elsker Serier velkommen, for så er det tid til at søge endnu mere ind i det spændende serieunivers. Vi lovede jer for et stykke tid siden, at vores serieklub ville holde et par arrangementer her i vinteren, og nu kan vi med stolthed invitere dig med til det første af slagsen på Espresso House ved Rådhuspladsen i København torsdag 6. december kl. 19-22.

Det bliver en aften i krimiens tegn, når vi byder velkommen til Bent Isager-Nielsen, der vil kaste lys over fiktion vs virkelighed, når det kommer til at opklaring af forbrydelser. Som tidligere drabschef for rejseholdet har Bent Isager-Nielsen arbejdet med nogle af de mest spektakulære drabssager i Danmark. Han er nu gået på pension, men er stadigvæk en af de mest kendte og respekterede drabsefterforskere i landet. I vores oplæg vil vi bla. tage udgangspunkt i en af vores absolutte favoritserier fra den fiktive verden – True Detective. Der vil også være mulighed for en Q&A, hvor Vi Elsker Serier vil fungere som værter, hvor du har mulighed for at stille den tidligere drabschef spørgsmål.

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i november

Den populære antologi-serie True Detective, der især høstede anerkendelse for eminent skuespil af Woody Harrelson og Matthew McConaughey, vender, som de fleste efterhånden ved, tilbage i januar 2019 på HBO Nordic med en ny historie og et nyt cast. Vi har fået lov af streamingtjenesten til at vise sæsonfinalen af sæson 1, som vi vil præsentere og knytte et par ord til. Vi håber selvfølgelig, du vil blive og se afsnittet med os. Hvis ikke du har set det endnu, vil vi selvfølgelig opfordre dig til at få set de første syv afsnit inden vi mødes, så du undgår spoilere. Hvis du har set afsnittet, vil vi forhåbentligt kunne få gang i en god samtale omkring det og serien generelt. Vi opfordrer alle til at deltage aktivt i en hyggelig serie-debat. Vi vil gøre vores bedste for, at vi sammen kan blive klar og glæde os endnu mere til den tredje sæson. Det lover i øvrigt godt, hvis man skal dømme ud fra traileren, som du kan se nederst her på siden.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og vi sørger for vand, kaffe og kage. Det er dog først til mølle, og mange af billetterne er allerede reserverede til vores serieklub-medlemmer, så du skal være hurtig.

Husk at melde afmeld din reservation, hvis du har reserveret billet, men alligevel ikke kan komme. På denne måde kan en anden få glæde af din billet. Tak!

EVENTET ER UDSOLGT, MEN FORTVIVL IKKE! Hvis du ønsker at komme på venteliste, kan du skrive til [email protected], så har du stadig mulighed for at komme med, hvis nogen melder afbud.

Tilmeld dig her

 

https://www.youtube.com/watch?v=btoZfxs0pE0

Læs også: HBO skruer forventningerne i vejret med lang trailer til True Detective sæson 3

Læs også: QUIZ: Hvor godt kender du din antihelt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like