Krimiaften på Espresso House – se her!

OBS! DETTE ARRANGEMENT ER AFLYST

 

Som en del af de mange tilbud til medlemmerne af vores Serieklub (læs eller hør om alle fordelene), præsenterer vi årets første tema-event, Mord, mysterier og kærlighed til serier”, som afholdes 1. marts 18.30-22.00 på Espresso House på Københavns Rådhusplads.

Aftenen vil – udover gratis kaffe, kage og en lille overraskelse til alle deltagere – byde på oplæg fra Vi Elsker Serier-redaktionen og vigtigst af alt: En fælles brugerpanel-diskussion om krimigenren generelt og de bedste krimier fra 2017.

Fokus er vores passion for genren, og det kræver derfor hverken specielle forudsætninger eller forberedelser at deltage.

Hvis du allerede er medlem af vores serieklub, kan du tilmelde dig her. Du vil også modtage en invitation via e-mail.

Hvis du ikke er medlem endnu, men ønsker at deltage i dette og en række andre arrangementer, så meld dig ind i serieklubben. Hvis du gør det inden 10. marts, så får du – udover de mange event-invitationer og rabatter hos vores samarbejdspartnere – en gratis drink på Espresso House og en gratis Vi Elsker Serier eller We Are Streamers-t-shirt (værdi 149,-). Disse fås nu også i sort.

Men husk! Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at udnytte tilbuddet.

Meld dig ind her!

Vi glæder os til at se jer!

Læs også: Anmeldelse af Mindhunter

Læs også: Anmeldelse af Manhunt: Unabomber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like