Lidt nyt om True Detective sæson 3

(Foto: Mahershala Ali/Shutterstock)

Den nye sæson af True Detective – og dermed den tredje i antologi-serien – lander eftersigende på HBO i 2019. Det er for mit eget vedkommende, den serie jeg ser mest frem til. Jeg glæder mig personligt mest til at finde ud af, om den kan finde det samme niveau, der blæste mig omkuld i den første sæson.

En af hovedrollerne spilles af Mahershala Ali (Moonlight). Han har for nyligt fortalt et amerikansk seriesite, at han virkelig har nydt at være på produktionen, der foregår i The Ozarks i staten ArkansasHan udtalte, at det var som om den location var den eneste rigtige for den nye sæson, og at den i den grad blev en karakter i sig selv. Også instruktør Nic Pizzolato har udtrykt stor begejstring for omgivelserne:

“The mystery of the deep woods. The fog over the mountains. The rivers. The water.” (…) “The sense of scale when you get out to some of this nature. Also, what the buildings say about the lives behind them. I feel like people will see it as an extension of character, something that embodies characters’ emotional journeys while influencing those journeys.”

 “Everywhere you point the camera here in Arkansas is a treasure.”

“Sometimes we found things that seem to come straight out of the imagination, like this particular house that I don’t want to go into it too much because of spoilers, but once we found it we couldn’t believe it existed,” (…) “It was almost exactly what I had written, and it needed to be very specific.”

Læs også: En update på True Detective sæson 3.

En lidt ældre nyhed er at Jeremy Saulnier desværre har trukket sig som instruktør på serien efter blot at have stået bag to afsnit. Han skulle oprindeligt have instrueret fire, mens Pizzolato skulle instruere fire selv i den otte afsnit lange sæson. Eftersigende skulle tidsplanlægning være årsagen til at Saulnier smuttede, men man ved jo aldrig i Hollywood. På Saulniers Twitter-profil var det kortfattede svar: “No comments”.

Som erstatning for Saulnier har Pizzolato dog fået rutinerede kræfter i form af Daniel Sackheim, der blandt andet har instrueret afsnit af  X-Files, The Americans og The Leftovers. Det lyder jo ikke værst!

På rollelisten indtil videre finder vi udover Mahershala Ali også Carmen Ejogo, Stephen Dorff og Scoot McNairyVi glæder os til holde jer opdateret, så snart vi får nye skuespillere bekræftet.

Du kan læse mere om området The Ozarks her

Husk også at vi har et samarbejde med USA Tours, som kan hjælpe dig med at skræddersy den perfekte rejse rundt i USA, hvor du blandt andet kan besøge The Ozarks. Du kan skrive til os med alle slags spørgsmål omkring serielocations til: [email protected] Vi vil herfra hjælpe med at formidle dine spørgsmål videre, uden at du forpligter dig på noget som helst.

Læs også: Den Store HBO Nordic Sommerquiz 2018

Læs også: De 5 bedste karakterer i True Detective

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like