Er Netflix på vej med Offline tjeneste?

Netflix er den helt store gigant, når det kommer til online streaming tjenester af serier og film. Men en af de helt store konkurrenter som også dækker andre e-commerce tjenester, er Amazon Prime.

Magtkampen mellem disse to kæmper har også fundet vej til Europa. Danmark kan meget vel være et af de lande, der også snart kommer til at mærke til konkurrencen mellem de to tjenester.

Et af de områder hvor Netflix kan blive presset, er på offline indhold, som på nuværende tidspunkt ikke er muligt at hente hos Netflix.

Netflix

Viaplay tilbyder som den eneste af streaming tjenesterne herhjemme offline indhold, hvilket gør flyrejsen og køreturen med børnene noget nemmere, når man ikke behøver at være på nettet.

Amazon Prime tilbyder også dette, og med rygterne om en stærkt konkurrencedygtig abonnementsløsning er det ikke sært, hvis de er lidt ekstra opmærksomme på konkurrenten hos Netflix.

Joris Evers er global direktør for kommunikation hos Netflix, og han har for nyligt været ude at afvise, at de vil fokusere på offline indhold, men mon ikke en skærpet konkurrence situation vil få dem til at overveje anderledes i fremtiden?

Læs også: Tager ny streaming kæmpe kampen op med Netflix i Danmark?

Læs også: Netflix undersøgelse. De rigtige serievaner forbedrer dit sex og kærlighedsliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like