Nicole Kidman og Reese Witherspoon i ny amerikansk tv-serie!

… og Laura Dern er også med, men hende var der ikke plads til i overskriften. Big Little Lies hedder serien, og den kommer i 2017! Det skulle efter sigende være en komedie-serie om en gruppe mødre hvis perfekte liv tager en mørk drejning. Jeg tror ikke, at det en sitcom med dåselatter. Det er det forhåbentligt ikke.

Big Little Lies

Selvom jeg aldrig har synes at Nicole Kidman var særlig sjov i komedier som Practical Magic eller The Stepford Wives, så er hun ikke mindst en helt fantastisk skuespiller, der ligesom Reese Witherspoon også er Oscarvinder, og jeg synes, at det er lidt vildt, at de to Hollywood-giganter skal være med i en serie sammen. Dog synes jeg både titlen, Big Little Lies, og plottet er noget trist. Hvad hvis vi nu legede, at jeg nu var en 15 år gammel, seksuelt frustreret og socialt akavet teenage-dreng fik lov til at omskrive plottet, så ville det måske lyde sådan her:

Big Little Minds:

En gruppe af mega lækre pigers liv, der handler om at pjaske hinanden til med vand i hvide t-shirts, tager en mørkesort drejning, da én af dem viser sig at være en blodsugende vampyr, men som kan smelte ved, at de andre sprøjter hende mega meget til med holy-water. Featuring Jean Claude Van Damme som Jean Claude Van Helsing.

Se, det ville være noget at gå amok over, ikke? Måske er det for alles bedste, at jeg aldrig blev manuskriptforfatter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like