5 geniale grunde til, at du skal have et mobilabonnement hos Telmore

AfRedaktionen
26. september 2024
Telmore Play
Foto: Telmore
Telmore logo
Få mobilselskaber har så godt et udbud af streamingtjenester, lydbøger og musik som Telmore. Vi har fundet frem til de 5 bedste grunde til at blive abonnent.

Hvordan vælger du dit mobilabonnement?

Det handler altid om at finde det bedste tilbud. Men hvor det tidligere handlede om, hvem der kunne gøre det billigst, er det nu mere interessant at kigge på, hvad man ellers kan få med i sit abonnement.

For der er virkelig mange penge at spare om måneden, hvis du slår dine abonnementer på film/serier, musik og lydbøger sammen i et – og selvfølgelig med et mobilabonnement som toppen på islagkagen.

Telmore har det hele og så endda til en meget favorabel pris.

Vi har nærstuderet deres virkelig gode tilbud og fundet frem til de fem bedste grunde til, at du skal vælge lige netop et Telmore Play-abonnement. Hvor du udover de mange favorable streamingtjenester og abonnementer, får du nemlig også glæde af Telmores fremragende dækning, således at du aldrig skal være bange for at misse et opkald eller ikke kunne få en glædelig besked.

1. Alle film og serier samlet et sted

Hvis du abonnerer på alle de store streamingtjenester – Netflix, Disney+, Max, SkyShowtime, Viaplay og TV 2 Play – løber det hurtigt op i anseeligt beløb om måneden.

Det slipper du for med Telmore Play.

Hvis du har alle seks ovenstående abonnementer eller drømmer om at have det, er Telmores Plays store abonnement lige noget for dig. For kun 99,- kroner den første måned og derefter 499 pr. måned får du alle de film og serier, du kan streame og mere til.

Det er under 100 kroner pr. streamingtjeneste, da du også får Telmore Musik og et abonnement til netboghandlen Saxo med i den pris, og det er der vitterligt intet andet tilbud, der kan matche.

Hvis du kun ønsker 3 eller 4 af de forskellige tjenester, er det også muligt, selvfølgelig til en lavere pris.

2. Al din yndlingsmusik lige ved hånden

Telmore Musik er for alle musikelskere.

Du får nemlig al den nyeste musik i god kvalitet, direkte på din telefon og ud igennem de højtalere, du vælger at streame til.

Der er over 100 millioner musiknumre at vælge imellem, og er du en af dem, der gerne skråler med på yndlingssangen, men ikke helt kan teksten, så frygt ej. For med Telmore Musik kan du nemlig følge med i teksten, præcis som hvis du sad med coveret lige foran dig og læste med dengang tilbage på teenageværelset.

Og hvis du har lavet din yndlingsplayliste på en anden musiktjeneste og ikke kan overskue at lave den på ny, er der heller ingen problemer der. Du kan nemlig nemt overføre dem til Telmore Musik ved hjælp af Soundiiz.

Uanset hvilket abonnement du vælger hos Telmore, så følger Telmore Musik med i, og du aldrig skal være bekymret for at gå uden din yndlingsmusik, hvis du skifter mobilabonnement.

3. Litterært slaraffenland

Ville du ønske, at du havde mere tid til at læse, men bare ikke kan finde det rette i bogreolen?

Så er det endnu en grund til at vælge et Telmore Play-abonnement. Du har nemlig muligheden for at tilvælge et abonnement til netboghandlen Saxo og dermed få adgang til hele deres enorme katalog af e- og lydbøger.

Så er du for eksempel klar til, at Sally Rooneys nye bog udkommer lige om lidt, eller du kan fordybe dig i nogle af de mange romaner og noveller, som ligger til grund for mange film og serier. Og er du true crime-fan, er der et helt ocean af spændende titler, du kan hygge dig med.

Det bedste er dog, at du kan have Saxo med dig over det hele. Dermed kan du, hvis du har et ledigt øjeblik, altid lige sætte dig og læse eller lytte lidt og på den måde få et lille afbræk fra hverdagens strabadser.

4. Ingen udfald på linjen

En af de helt store trumfer ved Telmore Play er Telmores uovertrufne mobildækning i hele landet.

Det betyder nemlig, at du ikke risikerer, at serien eller filmen lige pludselig fryser, netop som du er nået til klimakset. Eller er at musikken eller fortællerstemmen til lydbogen stopper med at fodre dine øregange med spændende historier.

Og ja, du skal naturligvis heller ikke bekymre dig om, at en telefonsamtale bliver afbrudt på grund af dårlig dækning.

Med Telmore Play er du sikret masser af underholdning til både, når du er hjemme og på farten, kombineret med visheden om, at dækningen altid er i orden. Både til sjov og til de vigtige samtaler og beskeder i livet.

5. Et tilbud, du ikke kan sige nej til

Vi har allerede kredset om det flere gange, men der skal ikke herske nogen tvivl om, hvad den bedste grund til at vælge Telmore Play er: Du får simpelthen ikke et abonnement med bedre værdi-for-pengene-abonnement.

Og det er faktisk ligegyldigt, om du vælger det største abonnement eller et af de mindre.

Når besparelsen er størst, sparer du 42 % om måneden med et Telmore Play-abonnement i forhold til, hvis du betaler for streamingtjenesterne separat. Det er simpelthen et tilbud, du ikke kan og bør sige nej til.

Så tag springet, og tag del i Danmarks største underholdningsunivers her.

Info om Telmore Play

Telmore Play er Danmarks største underholdningsunivers. Der er masser af penge at spare, når du opretter et mobilabonnement med streaming hos Telmore.

Vælg fx et abonnement inkl. 3 valgfri streamingtjenester til 99 kr. den første måned (herefter 349 kr. pr. måned), 4 valgfri streamingtjenester til 99 kr. den første måned (herefter 399 kr. pr. måned) eller det store abonnement med 6 streamingtjenester samt Telmore Musik og abonnement til Saxo til 99 kr. den første måned (herefter 499 kr. pr. måned).

Du kan spare op til 42% om måneden, sammenlignet med hvis du betaler for dine streamingtjenester ved siden af.

Del artikel

Læs mere omAnnonceTelmore

Mest læste