TV | Nyheder

Lars blev skilt i ‘Gift ved første blik’: Nu deler han glædelig nyhed om kærlighedslivet

Af
Signe Larsen
10. oktober 2024
Gift ved første blik
Hvordan går det med kærligheden for Lars Skjærbæk Løvendahl fra 'Gift ved første blik'? / Foto: Peter Refsgaard / DR

Del artikel

Lars og Lone blev både gift og skilt igen på fem uger for rullende kameraer. Men nu er der nyt på kærlighedsfronten i Faaborg, afslører han.

I kærlighedseksperimentet ‘Gift ved første blik’ er seerne i sidste afsnit vidne til Lars Skjærbæk Løvendahl og Lone Kochs endelige brud.

Det foregår i fællesskab på borger.dk.

Men selv om Lars ikke fandt kærligheden med Lone gennem programmet, gik der ikke længe efter skilsmissen, før han fandt den et helt andet sted: I den lokale padeltennis-klub i Faaborg.

- Jeg spiller en del padel, og en dag blev holdene mixet lidt, og så endte jeg med at spille med hende. Jeg syntes, hun virkede meget sød, og vores fællesvenner gjorde også alt for at sætte os op. Så vi drak en kop kaffe en dag, fortæller Lars om den nye flamme, der hedder Matilde.

De to har datet siden sensommeren og er nu eksklusive, hvilket betyder, at de i hvert fald har aftalt, at de ikke dater andre.

- Det er dejligt at have fundet en, der er mega sød, og vores energiniveau passer rigtig godt sammen. Alt er, som man gerne vil have det, og vi matcher både på værdier og humor, fortæller Lars.

Indtil videre har de måttet holde forholdet relativt privat af hensyn til programmet, men de har selvfølgelig fortalt venner og familie om hinanden.

I næste uge har Lars inviteret sine børn på ferie i Cypern, men derefter skal han bestemt nyde forholdet til Mathilde mere offentligt også, siger han.

- Jeg ville ikke have været uden det her program, for jeg har lært en masse, som jeg også kan bruge i mit nye forhold, lyder det fra Lars.

Undervejs i kærlighedseksperimentet gik det langsomt op for ham og Lone, at de ikke passede sammen.

- Der opstod aldrig følelser mellem mig og Lone, og efter vi havde været på getaway kunne vi se, at vi egentlig havde friendzonet hinanden. Men vi har været på helt samme linje hele vejen igennem, og der er ikke nogen af os, der har haft følelser i klemme, fortæller Lars.

Han har en fin relation til Lone i dag og også de øvrige deltagere, som han stadig er i kontakt med.

I et skriftligt svar fortæller Lone, at hun og Lars var for forskellige på visse punkter, der var afgørende for hende:

- Derfor blev det ikke til det perfekte match, som det kunne se ud til at blive på papiret. Jeg har ikke fundet kærligheden i skrivende stund, nu skal det hele lige lande og alle indtrykkene fordøjes. Men jeg har helt sikkert fået mere lyst til at gå ind i en dybere relation, og jeg glæder mig til at møde et dejligt menneske, der er samme sted.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDRTVDanskReality

Andre TV | Nyheder