Annonce |

Film | Guides

Sådan får du den bedste efterårsferie med dem, du holder af

AfAnnonce for Biografklub Danmark
16. oktober 2024
Biografklub Danmark
Foto: Biografklub Danmark
Biografklub Danmark logo
Efterårsferien er tiden, hvor dine relationer skal have ekstra kærlighed. Her er vores bud på, hvad du skal lave sammen med dine veninder.

Efteråret er kendt som den lææængste tid på året. Hvor solskinstimerne i løbet af foråret er tiltagende, og månederne er fyldt med mange små helligdage og ferier, ser det anderledes gråt og vådt ud, når vi kommer om på den anden side af sommeren.

Derfor er efterårsferien det perfekte pusterum.

Det er den tid på året, hvor du kan catche op på de relationer, som hverdagens trummerum har lagt en dæmper på. Om det er familien, der har brug for en god lang morgen uden stress og jag, eller om du selv trænger til en tur i byen med venner og veninder, så er efterårsferien et oplagt tidspunkt at dyrke relationerne.

Tid til den slags aftaler, hvor det er okay, at det hele ikke kører efter et stringent program. Der skal være plads til impulsivitet og vigtigst af alt hygge!

Når du bruger tid med de mennesker, du holder af, bliver du også et gladere menneske, og dermed kan du være bedre for de mennesker, som betyder noget i dit liv. Det er en cirkel af glæde og gaven, som bliver ved med at give.

Derfor handler det om at finde det helt perfekte tilbud, som I kan samles om. På den måde undgår I det evindelige bøvl med at få en kalender til at gå op i en højere enhed og alle de andre småting, som plejer at forhindre, at I kan ses.

Og det er særligt her, at efterårsferien viser sig at være et trumfkort. For det er unægteligt nemmere at finde den ekstra lille fritid dér, end man kan i hverdagen.

F.eks. tid til en hel aften med dine gode veninder i centrum. Hvor I kan få styr på alt det, der er sket i hinandens liv, siden I sidst var sammen – inklusive al den gode gossip, I har samlet til bunke.

Men hvad skal I lave?

Først og fremmest skal I spise og drikke noget sammen. Det at sidde sammen ved et bord, mens man indtager god mad og drikke, gør samtalerne så meget bedre. Både de lette og de mere tunge snakke.

Og så skal I selvfølgelig opleve noget sammen. Kultur er en hjørnesten i vores samfund, et fælles samlingspunkt, og en ting, der altid kan kickstarte en god samtale, er en god tur i biografen.

Inden diskussionerne om, hvad I skal se, tager fart, så overvej at vælge en løsning, der lægger lige for og gør det SÅ nemt for jer at vælge: Med et medlemskab af Biografklub Danmark er valget nemlig allerede taget.

Der er en fast film om måneden på programmet, og til efterårsferien passer det perfekt med, at I så skal se den altid fremragende Kate Winslet levere en pragtpræstation i det uafrystelige drama Lee.

Bare en uge senere får I mulighed for at se det rørende kærlighedsdrama We Live in Time, hvor stjernerne Florence Pugh og Andrew Garfield spiller et par, hvis forhold vi følger over flere år.

Og de gode film bliver ved med at komme, så I kan lave en fast biografdate hver måned. Der er i hvert fald masser af muligheder for at blive kulturelt beriget og få det livgivende samvær med dem, du holder af.

Del artikel

Mest læste