Ny Mindhunter-trailer!

(Foto: Mindhunter/Netflix)

 

Vi har godt nok allerede gjort opmærksom på Mindhunter i vores ”5 efterårsserier du bør se”, men da vi er meget tæt på, at den får premiere på Netflix, og grundet det faktum, at der er kommet en ny fed trailer, kan vi ikke lade være med at bruge lidt mere spalteplads på David Finchers nye serie.

Traileren varsler heldigvis det, vi har håbet på, når der nu er tale om en Fincher-produktion: det visuelle udtryk er melankolsk, vi bliver præsenteret for nogle ekstremt afvigende typer og der er et mysterium der skal knækkes eller en bagside af normalsamfundet, der skal forstås. Disse karakteristika går igen i hans spillefilm (eksempelvis i Se7en, Fight Club og Zodiac) I tilfældet med Mindhunter følger vi FBI-agenterne Holden Ford (Jonathan Groff) og Bill Tench (Holt McCallany) og deres arbejde med (via interviews og analyse) at forstå amerikanske seriemorderes psyke. Målet med deres arbejde er, som det fremgår af traileren, forebyggende – Via en forståelse af seriemorderes tanker, fantasier, kendetegn og svagheder, mener man at kunne undgå fremtidige forbrydelser.

Læs også: Alt om David Finchers Netflix-serie Mindhunter

Dette lyder egentlig som en rimelig kedelig serie, men traileren byder også på mindst to forhold, der gør, at man fornemmer, at der er mere grusomme og interessante ting i vente. For det første fremstår de seriemordere vi ser virkelig utiltalende og uhyggelige. Den omtalte Kvindemorder ligner en forvokset baby, og ens fantasi løber af med en, når man overvejer, hvad en type som ham har bedrevet for at fået dét tilnavn. Føj! For det andet tyder det på, at de to agenter er villige til at gå ud over deres umiddelbare beføjelser. Replikken ”Det er lettere at bede om tilgivelse end tilladelse” er sød musik i ørene på os, der elsker portrætter af politifolk, der er villige til at gå lige over stregen i forsøget på at komme mordere, voldtægtsforbrydere og andre slette eksistenser til livs.

Traileren giver også løfter om et fedt lydspor. I dette tilfælde en smule i retning af country/western-stil. Hvis musikken viser sig at supplere handlingen lige så stærkt som i Fight Club og Zodiac, kan du godt glæde dig.

Se traileren med danske undertekster her:

Se den første Mindhunter-trailer her:

https://www.youtube.com/watch?v=7gZCfRD_zWE

Skal du noget 13. oktober? Vi skal se Mindhunter…

Læs også: Hvilken tv-psykopat ligner du mest?

Læs også: Ny sæson af uhyggelig true crime-serie på Netflix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like