Ny sæson af Sex and the City???

Måske, måske ikke… Rygterne svirrer i hvert fald efter Sarah Jessica Parker utalte følgende til Press Association:

“I don’t think any of us have said no. I don’t know whether it’s a series or the movie. I think that remains an open question and discussion that will continue until it’s been resolved. I think that’s always a possibility, definitely.”

satc_carrie_big

Sex and the City serien kørte i fra 1998-2004 og de 2 film kom i henholdsvis 2008 og 2010. Så det er ved at være noget tid siden Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda sidst var sammen, men tanken om at de kommer tilbage, kan nok få de fleste fans til at krydse fingre for at det kunne være sandt.

Også Willie Garson, som spiller Stanford i serien, har tidligere udtalt følgende, som også kunne tolkes som et måske…

“I know that Sarah [Jessica Parker] and Michael [Patrick King] at one point had an idea for a story, but we honestly don’t know.”

Serien er på alle måder ikonisk og det ville være fantastisk at kunne gense alle karakterende, og se hvad der videre sker med Carrie og Mr. Bigs ægteskab.

Læs også: Divorce med Sarah Jessica Parker

I anledning af af alle rygterne, har vi støvet en lille Sex and the City quiz op så du ikke er i tvivl om hvem du er, når vi nu forhåbentlig kan se frem til mere SATC, hvad enten det bliver som serie eller film.

Hvem er du? Carrie, Samantha, Charlotte eller Miranda?

Alle afsnit af serien + de 2 film kan ses på HBO Nordic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like