Ny stalker-serie kommer på Netflix!

(Foto: You/A+E Studios)
(Foto: You/A+E Studios)

Det ser ud til, at ’Lonely Boy’ aka Penn Badgley (Gossip Girl) er færdig med at stalke hele Upper East Side og fremadrettet i stedet blot fokuserer på én person.

Skaberne af Riverdale står bag den nye serie You, som er baseret på best-seller bogen af samme navn af Caroline Kepnes. På rollelisten findes som førnævnt Penn Badgley, men også Elizabeth Lail (Once Upon a Time) og Shay Mitchell (Pretty Little Liars), hvor især sidstnævnte må siges at være på hjemmebane inden for genren.

Serien stiller spørgsmålet: Hvad vil du gøre for kærlighed? Og svaret er tydeligt: Alt! Historien er i for sig meget simpel. Dreng møder pige, han forelsker sig, alt er godt. Eller er det? Det kan måske diskuteres, hvis drengen bruger internettet til at finde intime detaljer om pigen for at komme tæt på hende. Og det er vist heller ikke helt godt, hvis han i traileren spørger, hvordan man skiller sig af med et lig eller render rundt halvt forslået. Med det, og det faktum at baggrundsmusikken i traileren er en langsom version af Cheap Tricks ”I Want You to Want Me”, er stemningen i hvert fald sat.

(Foto: You/A+E Studios)

Hvad der starter som en charmerende flirt forvandles hurtigt til en besættelse, hvor det virker som om ingen forhindringer (læs her: heller ikke mennesker) er for store at overkomme. Jeg er spændt på, om serien kan leve op til den spænding den skaber, og jeg tænker den er perfekt at se, når man er færdig med hele juleræset.

Første sæson består af 10 afsnit der har premiere på Netflix 26. december, men serien er allerede fornyet med en sæson 2. Du kan se traileren herunder:

Læs også: Nyt fra Game of Thrones!

Læs også: Anmeldelse af Mayans M.C.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like