Nyt i maj fra C More!

 

Jeg har sat mig for, at jeg snart skal dykke ned i flere gangsterserier. Jeg har simpelthen forsømt genren! Og det på trods af at mange af mine favorit film faktisk er gangsterfilm. Jeg var selvfølgelig kæmpe fan af Sopranos, og hvordan kan man egentlig ikke være det? MEN jeg må beklageligvis indrømme, at en serie som Peaky Blinders er gået hen over hovedet på mig, og jeg har faktisk kun fået set lidt af første afsnit.

C More har rettighederne til fjerde sæson af serien, som er i produktion, så med tanke på at inspirere jer til at gøre det samme som mig, så synes jeg I skulle få luret alle 3 sæsoner, som lige nu er tilgængelige på streamingtjenesten.

I maj kan I se disse nye serier på C More:

SERIER

 

4/5 TORPEDERNA II

Svensk komediedramaserie med Torkel Petersson og Leo Razzak. Alt, Sonny drømmer om, er en helt almindelig tilværelse med villa, Volvo og vovse, men hans gamle liv som kriminel trænger sig uvægerligt på og er meget svært at lægge bag sig.

 

10/5 APPLE TREE YARD ( BLINDGYDE)

Doktor Yvonne Carmichael (Emily Watson) skifter en udramatisk tilværelse med mand, voksne børn og en lovende karriere ud med en ny virkelighed, hvor hun møder en charmerende fremmede (Ben Chaplin). En uventet voldshandling vender op og ned på alt i miniserien Apple Tree Yard efter Louise Doghtys omtalte roman.

Læs også: Lyt til Vi Elsker Seriers allerførste podcast Twin Peaks teaseren..

Læs også: Den store Serie-Quiz!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like