Annonce |

Quiz

Hvor godt har du styr på disse krimiserier på C More?

AfVi Elsker Serier
27. oktober 2023
C More krimiquiz
Foto: C More
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png
C More har det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien. Spørgsmålet er, hvor godt du kender nogle af de mange herlige serier?

Hvem kan undlade at værdsætte en veludført krimi? De færreste, og det er fuldt forståeligt. Som tilskuer får man mulighed for at dykke ned i menneskets skyggesider.

Du kan deltage i spændingen, når detektiverne opdager spor og gradvist samler brikkerne for at afsløre den skyldige. Det er en underholdende, interaktiv oplevelse, uanset om du ser alene eller i selskab med venner.

Hvis du er en af dem, der værdsætter en velskrevet krimi, har du sandsynligvis allerede bemærket streamingtjenesten C More. Spørgsmålet er, hvor godt du kender nogle af de mange krimiserier, de tilbyder?

Tag quizzen

GRATIS ADGANG TIL C MORE

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-10-24/c-more_bannere_vi_elsker_serier.jpg

Del artikel

Læs mere omC MoreKrimiAnnonce

Mest læste