Annonce |

Quiz

Hvor godt kender du disse krimiserier på C More?

AfVi Elsker Serier
16. marts 2023
C More krimiquiz
Beck (Peter Haber) og Alex (Jennie Silfverhjelm) i 'Beck - Noget for noget' / Foto: Johan Paulin / C More
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png
C More har det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien, men hvor godt har du styr på nogle af de mange herlige serier?

Hvem sætter ikke pris på en god krimi? De færreste, og det er med god grund. Som seer får man lov til at få et indblik i menneskets mørkere side. En klassisk kamp om det gode mod det onde, hvor retfærdigheden (som regel) sejrer til sidst.

Du får lov til at gætte med, når detektiverne finder spor, og langsomt samler puslespillet for at finde frem til den skyldige. Det er en sjov, interaktiv oplevelse, hvad end du er alene eller i selskab med venner.

Hvis du er typen, der sætter pris på en god krimi, er streamingtjenesten C More nok ikke gået din næse forbi. Spørgsmålet er, hvor godt kendskab du har til nogle af de mange krimiserier, de har til rådighed?

Tag quizzen

GRATIS ADGANG TIL C MORE

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Del artikel

Læs mere omC MoreKrimi

Mest læste