Se den officielle Gilmore Girls trailer

Der er en måned til at de nye afsnit af Gilmore Girls kommer på Netflix – så det er passende at vi får traileren at se netop nu 👯

https://www.youtube.com/watch?v=kGGNNSmGDpU

Jeg indrømmer at jeg lige måtte se den par gange, for at se, om jeg nu fik spottet dem alle – for de er der jo alle sammen; Sookie, Emily, Luke, Jess, Dean, Logan, Lane, Paris, Michel, Miss Patty, Taylor og Kirk. De sidste par måneder har jeg varmet op ved at se hele serien igen, helt fra starten – og det var lige så hyggeligt som jeg huskede det. Så nu tæller jeg ned til d. 25 november, det er heldigvis en fredag – så mon ikke jeg ved hvad den weekend kommer til at gå med.

De 4 nye afsnit kommer til at hedde “Gilmore Girls: A Year in the Life” og de har spillefilmslængde. Hvert afsnit repræsentere hver en årstid og vi starter med vinter…

Læs også: Alt om den nye Sæson af Gilmore Girls

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like