Serier du skal se på Viaplay i oktober.

GREY’S ANATOMY – “Both Sides Now” – Meredith and Bailey are at odds when both of their patients need a liver transplant, Owen seeks help from the other doctors when he is charged with babysitting baby Harriet for the day, and Amelia struggles with telling Owen some important news, on “Grey’s Anatomy,” THURSDAY, OCTOBER 20 (8:00-9:00 p.m. EDT), on the ABC Television Network. (ABC/Richard Cartwright) ELLEN POMPEO

I slutningen af september havde vi fornøjelsen af at deltage i et presseevent, som var arrangeret af Viaplay. Anledningen var sæson 2. af den populære og internationalt anerkendte Originalserie Okkuperet ( Den russiske ambassadør), som havde premiere d.29 september. Til arrangementet så vi første afsnit af den nye sæson, og hvis man kan lide serier som Homeland og generelt er til højspændte politiske thrillere, så er Okkuperet bestemt værd at tjekke ud.  Det skader heller ikke, at idémanden bag serien er krimiforfatter: Jo Nesbø, som undertegnede personligt er ret stor fan af.

I seriens anden sæson fortsætter Ruslands besættelse af Norge, og det fører til en masse politisk drama. På grund af det ret så kontroversielle tema i serien, har Okkuperet også været omgivet af en del kritik fra russisk side, hvilket kunne hænge sammen med at elementer af det paranoia fremkaldende “Hvad nu hvis”” tema godt kunne læne sig opad noget, der måske ikke er helt så fjernt fra virkeligheden.

Du kan se et nyt afsnit af Okkuperet på Viaplay hver fredag.

Sponsoreret: Prøv Viaplay gratis i en måned. Bestil allerede idag. Se mere her

Viaplay i oktober

Her har vi samlet en oversigt over serier, du kan se på Viaplay i oktober:

Dr. Grey kommer hjem til Viaplay

Viaplay hjælper dig igennem oktober med tretten sæsoner af én af verdens bedste hospitalsserier, en dansk datingkomedie og masser af krimi til de lange efterårsaftener. Se alle premiererne nedenfor.

Greys Hvide Verden sæson 13 – premiere 15. oktober
Siden 2005 har flere millioner TV-seere fulgt Dr. Meredith Greys hverdag på Seattle Grace Mercy West Hospital, ligesom serien har været vældig populær blandt de danske Viaplay-brugere. Nu er Grey og co. endelig tilbage – endda med nyeste sæson 13 på stammen.

StartUp sæson 2 – premiere 4. oktober
StartUp undersøger, hvad der sker, når en brilliant, men kontroversiel, teknikidé bliver finansieret med sorte penge fra tre entreprenører i Silicon Valley. Det opslidende arbejde at starte en virksomhed er intet i forhold til at forsøge at holde den i live, især da en voldelig FBI-agent gør alt for at knække alle, han kommer i kontakt med – og ikke altid af de rigtige årsager.

Couple Thinkers – premiere 9. oktober
Komikeren og den tidligere vært på ”Late Late Show” Craig Ferguson rejser verden rundt med sin kone Megan for at tale med nogle af de mest intelligente, indflydelsesrige og innovative personer, vi har her på kloden.

Yes No Maybe – premiere 13. oktober

I en humoristisk dansk serie om nutidens digitale datingverden følger vi den nyudklækkede single Mads. Efter at være blevet droppet af sin kæreste til fordel for en mere succesfuld mand, bliver Mads en mere deprimeret og patetisk version af sig selv. I et forsøg på at booste sin selvtillig, installerer Mads’ venner appen ”YesNoMaybe” på hans telefon – og derfra begynder dette skandaløse eventyr. Trods både impotens og usikkerheder om sig selv lykkes det Mads at blive en heftig seriedater som hele tiden er på jagt efter nye scoringer. I hver afsnit træffer Mads en ny date for at undersøge, om folk i virkeligheden søger kærligheden i dagens vanedannende knaldedatingverden.

Alle serie-premierer på Viaplay i oktober:

The Affair sæson 1-2 2017-10-01
Code Black sæson 1-2 2017-10-01
NCIS:LA sæson 5 2017-10-04
NCIS sæson 13 2017-10-04
Fresh off the Boat sæson 1-2 2017-10-08
Last Man on Earth sæson 1-2 2017-10-08
Parenthood sæson 1-6 2017-10-09
The Night Shift sæson 4 2017-10-11
Grey’s Anatomy sæson 1-13 2017-10-15
Graceland sæson 3 2017-10-23
Du kan bestille Viaplay lige her og få første måned gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like